Hanne Taalesen (32) blir ny global kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten.

Hanne Taalesen (32) forlater TV 2. Begynner i Hurtigruten 🛳️

32-åringen blir ny global kommunikasjonsrådgiver: - Hurtigruten er et utrolig spennende selskap.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Hanne Taalesen (32) blir ny global kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten, opplyser selskapet i en melding.

Taalesen blir en del av Hurtigrutens kommunikasjonsarbeid både nasjonalt og globalt, med både strategiske og operative kommunikasjonsoppgaver. Hun blir også en av Hurtigrutens talspersoner i media. 

- Hurtigruten er et utrolig spennende selskap, med en helt unik posisjon. Selskapet har et viktig samfunnsoppdrag, samtidig som de satser globalt og på bærekraftig, grønn teknologi. Jeg gleder meg stort til å komme i gang med jobben, sier Taalesen i meldinga.

De siste 12 årene har 32-åringen jobbet i flere ulike roller i TV 2 Nyhetene – både reporter, vaktsjef og redaksjonssjef for TV 2s innenriksavdeling. Hun er utdannet innen journalistikk og internasjonale studier fra Oslo og London.

Kommunikasjonsdirektør Anne Marit Bjørnflaten sier i meldinga at hun er svært fornøyd med å få Taalesen om bord.

- Med bred bakgrunn fra en av Norges fremoverlente redaksjoner, kommer hun til å styrke kommunikasjonslaget vårt. Hun har en unik forståelse av den moderne mediedynamikken, og er en solid historieforteller. Det er en uslåelig kombinasjon når vi rigger Hurtigruten for global vekst, og skal kommunisere den helt unike historien om Hurtigruten, sier Bjørnflaten.

Taalesen starter i Hurtigruten i løpet av våren.

Powered by Labrador CMS