Ansvarlig redaktør og daglig leder Helene Pahr-Iversen, Solabladet
Ansvarlig redaktør og daglig leder Helene Pahr-Iversen, Solabladet (Foto: Solabladet)

FOLK

Helene Pahr-Iversen blir ansvarlig redaktør og daglig leder i Solabladet

Fra 1. mars endrer Solabladet ledermodell fra to til én leder. Ansvarlig redaktør Helene Pahr-Iversen tar dermed på seg jobben som daglig leder.

Helene Pahr-Iversen har vært ansvarlig redaktør i avisen siden 2014, og får nå enda mer ansvar. 1. mars slutter nåværende daglig leder Monica Myrland Oliversen, og ansvaret overføres til Pahr-Iversen.

– Jeg har vært redaktør i Solabladet de siste fem årene og ser frem til nye oppgaver og utfordringer. Solabladet har, som et av de nye medlemmene i Amedia, vært gjennom et lærerikt og spennende år med mye nytt. Nå ser jeg frem til et nytt år der Solabladet skal utvikle seg og vokse enda mer, sier Helene Pahr-Iversen i en pressemelding.   

Solabladet kommer ut i Sola kommune i Rogaland, og er underlagt Amedia.

– Solabladet har det siste halvåret hatt en solid abonnementsvekst, og avisen tiltrekker seg nå stadig yngre lesergrupper på digitale flater. Jeg er glad for at Helene tar utfordringen med å håndtere det totale ansvaret for drift og utvikling av Solabladet, sier styreleder og regiondirektør for Amedia region Nordsjø, Ole Morten Ona Ringdal. 

Til toppen