Helseminister Bent Høie (H).

Helseminister Bent Høies tale til ungdommen går viralt: – Det kom fra hjertet

- Et så høyt engasjement er helt unikt, opplyser kommunikasjonsavdelingen til Høyre.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det var på mandag denne uken at helseminister Bent Høie henvendte seg til ungdommen for å takke for innsatsen under koronakrisen. 

Innlegget ble lest, delt og likt av utrolig mange. Høie selv sier til Medier24 at det var viktig for ham å også snakke til ungdommen.

- Det kom fra hjertet. Jeg mener det er viktig å anerkjenne den innsatsen ungdommene våre bidrar med i krisen vi står i. De ofrer mye og det fortjener de en stor takk for, forteller helseminister Bent Høie (H). 

I sosiale medier nådde innlegget en rekkevidde på over én million organisk, ble delt over 8.000 ganger og genererte 30.000 reaksjoner, ifølge tall fra Høyre.

Casper Lehland, kommunikasjons­rådgiver i Høyre.

- Dette året blir annerledes. Hvis vi skal klare å holde smitten nede, er vi helt avhengig av at også de unge bidrar, fortsetter statsråden.

Kommunikasjonsrådgiver Casper Lehland i Høyre sier til Medier24 at han ble sjokkert da han så det høye spredningstallet til helseministeren. 

- Et så høyt engasjement er helt unikt. Det er ikke ofte vi ser slike organiske tall lenger. Dette tyder på at Bent traff en nerve i folket med innlegget sitt. Det var et budskap som mange kunne kjenne seg igjen i og som kom fra hjertet, sier Lehland.

- Vi har sett en oppsving i engasjementet i sosiale medier under koronakrisen. Det er naturlig når mange tilbringer mye tid hjemme og på internett. Men ingenting har vært i nærheten av rekkevidden på Bents innlegg til ungdommen, supplerer han.

Powered by Labrador CMS