Henrik Nilssen Dale er ansatte i Roche Norge.
Henrik Nilssen Dale er ansatte i Roche Norge. (Foto: Marie Vigebo)

FOLK

Henrik Nilssen Dale (24) blir sosiale medier-rådgiver i legemiddelselskapet Roche

– Jeg gleder meg til å gripe fatt, sier den tidligere Høyre-rådgiveren.

Henrik Nilssen Dale (24) er ansatt som Social Media and Content Adviser i den norske filialen til det sveitsiske legemiddelselskapet Roche, skriver de i en melding til Medier24.

Dale har blant annet erfaring som kommunikasjonsrådgiver for Høyres stortingsgruppe, med særskilt ansvar for digital kommunikasjon og sosiale medier. Det siste året har han studert og jobbet, blant annet i Washington DC.

Dale forteller at han gleder seg til å ta fatt på jobben, som har begynner i i august. 

– Roche har som mål å styrke kommunikasjonen på digitale plattformer. Her ser jeg et stort potensial, og jeg gleder meg til å gripe fatt, sier Dale og fortsetter: 

– Jeg gleder meg til å bli del av et globalt team som jobber for å fremme medisinsk forskning og innovasjon. Roche utvikler produkter og løsninger som kan utgjøre en stor forskjell i enkeltmenneskers liv. Det er så mange spennende historier å fortelle, sier Dale.

Selskapet har 94.000 ansatte over hele verden. 

Hans Christian Hansson, direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon i Roche Norge, er glad for å få Dale med på laget. 

– Jeg er utrolig glad for å få Henrik om bord. Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med ham før, og vet at han er strategisk sterk, kreativ og ikke redd for å ta i et tak. Når vi i Roche nå skal bli sterkere digitalt og i sosiale medier, er det betryggende å ha en slik kapasitet på laget, sier Hansson.

Til toppen