LOS&CO med ti nye ansatte.
LOS&CO med ti nye ansatte. (Bilde: Carsten Pedersen)

FOLK

Her er byrået som har ansatt ikke mindre enn 10 nye hoder. LOS&CO nærmer seg 70 ansatte

Reklamebyrået melder om stort innrykk i Skuret på Vippetangen. Les om nyansettelsene her.

- Nå på forsommeren har mange nye, flinke og hyggelige mennesker tatt plass i Skuret på Vippetangen. De nye ansettelsene styrker byråets kompetanseområder ytterligere, noe ledelsen er godt fornøyd med, skriver reklamebyrået LOS&CO i en melding.

- Oppdragsmengden øker fra både nye og eksisterende kunder. Det er spennende å se at vår posisjon som marketingbyrå stadig utvikles.

- Med så mange nye og flinke mennesker ombord, blir det gøy å starte igjen etter ferien, sier daglig leder Jan Christian Fosseidbråten.

LOS&CO slo seg tidligere i år sammen med Jimmy Royal, og de to selskapene er nå fullt integrert. I løpet av 2016 vil byrået passere 70 ansatte.

Her er de nyansatte:

  • May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen er et lovende ungt kreativt team. De kommer fra Kitchen sin Energy Pool og har gått på Westerdals. De har bl.a. fått med seg en bronse i Nordic Student Award fra Gulltaggen i år.
  • Caroline Johnsen Nordby og Nikolai Andersen er også et nyutdannet kreativt team fra Westerdals. De hadde praksisen sin i LOS&CO og jobben de gjorde var så imponerende at de ble ansatt.
  • Dean Clark er en erfaren amerikansk multikunstner som skal jobbe som tekstforfatter for byråets internasjonale kunder. Han er også skuespiller og musiker.
  • Marie Elena Mathisen og Sonje Brøndmo er Community Managers, og skal jobbe med innhold og spredning i sosiale medier for byråets kunder.
  • Vivian Ramfjord en ung designer fra Lab 3, Hun har hatt praksisplass siden påske, og har nå også fått jobb i LOS&CO. Hun skal hovedsakelig jobbe med digitale flater og illustrasjoner.
  • Kristine Melsom er en erfaren grafisk formgiver, og vil primært jobbe med Hurtigruten. Hun har jobbet som freelancer for mange av de store byråene i Norge, og har i tillegg jobbet direkte med store merkevarer i flere år.
  • Christina Lystad er Business Support, og kommer rett fra Copenhagen Business School med master i International Business.

- Alle de nyansatte ser frem å ta fatt på arbeidet så snart ferien er over, melder byrået.

Til toppen