Her kastes komiker Yousef Hadaoui ut av Dagsnytt 18-studioet

- Det var helt vilt, forteller programleder Espen Aas til Medier24.

Komiker Hadaoui er kjent for de fleste som programleder for Svart Humor på NRK.

Mandag var han invitert i Dagsnytt 18-studioet for å diskutere minoriteters representasjon på Komiprisen. Men plutselig begynte han å rope og banne samtidig som de andre debattantene holdt på.

– Ja, bare drit i å mase så jævli, sa han og fortsette å mumle.

Programleder Espen Aas forsøkte å bringe debatten videre - og ga til slutt ordet til Hadaoui som tilsynelatende begynte å debattere seriøst, men som etter hvert brøt ut med banning.

Da fikk Aas nok og kastet han ut.

- Det var helt vilt. Vi hadde invitert ham fordi han var i et intervju med NRK på morgenen og snakket om minoritetsstemmer på komiprisen og tenkte det var en OK utvikling fra Tusvik-historien. Jeg kjenner han litt fra før og vi gjorde research-samtaler og alt, men så begynner han å banne og rope, sier Aas til Medier24 og fortsetter:

- Jeg lurte på om han hadde en propp i øret, for han svarte ikke ordentlig og var bare delvis tilstede.

- Da fikk du nok?

- Ja, da gadd jeg ikke mer, for dette var en viktig debatt, men hadde tulla det bort og da kasta jeg ham ut på direkten. I ettertid har jeg hørt at det er Satiriks-redaksjonen som gjorde et stunt med at det var en ulv som forfulgte ham, men dette var jo ikke morsomt.

 

Aas har fått med seg Satiriks sitt stunt mot TV 2 der en haug med reportere begynner å stille spørsmål til kanalens reporter.

- Det var jo morsomt, men dette var det nok ingen som skjønte noe av. 

- Har du kastet ut noen før fra studio?

- Nei, men det har vært nære på. Det skal mye til for at vi havner i en slik situasjon, for vi researcher på forhånd for å vite hva folk mener. Yousef er en kul fyr som er en av de mest avspilte komikerne på YouTube, så vi hadde ikke noen grunn til å tro at han ville gjøre noe slikt.

- Kommer du til å invitere ham igjen?

- Det står nok ikke veldig høyt opp på lista vår, nei. 

Til toppen