Hilde Borg Nesbakk vender tilbake til 71 grader nord.
Hilde Borg Nesbakk vender tilbake til 71 grader nord. (Nordisk Film TV)

FOLK

Hilde Borg Nesbakk forlater NENT Group til fordel for Nordisk Film TV

– Hilde er helt rå på reality og er en trygg og inspirerende leder, sier administrerende direktør i Nordisk Film TV, Erlend Hernø Røeggen.

Hilde Borg Nesbakk er ansatt som ny produsent hos Nordisk Film TV, primært for å  produsere realityprogrammet 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis.

Dermed forlater hun jobben som programredaktør hos NENT Group, der hun blant annet har hatt ansvaret for programmer som Råskap, Kari Traa- leikane, Love
Island og Paradise Hotel.

Borg Nesbakk har tidligere også jobbet for Nordisk Film TV og 71 grader nord.

– Etter litt over seks år i TV3/ NENT Group ønsket jeg meg tilbake til produksjonsmiljøet og tettere på produksjonene. Nordisk Film TV og 71 grader nord har alltid ligget hjertet mitt nærme, og når sjansen kom var det et naturlig og lett steg å ta. Både med 71 grader nord og i Nordisk Film TV vil jeg få nytte av hele min erfaring fra ulike roller og programmer, sier Borg Nesbakk i en pressemelding. 

– 71 grader nord er Norges eldste og lengstlevende realityserie. Det er også en av Norges største og råeste tv-produksjoner, med et stort crew på reise gjennom landet, og med spektakulære og store utfordringer, sier hun.

Administrerende direktør i Nordisk Film TV, Erlend Hernø Røeggen, er storfornøyd med sin nye signering. 

– Hilde er helt rå på reality og er en trygg og inspirerende leder. Hel ved, rett og slett. Hilde er også en gammel 71-er, så dette kan bare bli gull det, sier Røeggen.

Til toppen