Tidligere prosjektleder i Næringsforeningen i Drammensregionen, Jostein Rensel(45), begynner nå i kommunikasjonsbyrået Godt Sagt AS.
Tidligere prosjektleder i Næringsforeningen i Drammensregionen, Jostein Rensel(45), begynner nå i kommunikasjonsbyrået Godt Sagt AS. (Foto: Godt Sagt AS)

FOLK

Jostein Rensel (45) ansatt i kommunikasjons­byrået Godt Sagt AS

– Jostein er et digitalt og strategiske hode som vi er veldig glade for å kunne knytte til oss.

45-åringen kommer fra stillingen som prosjektleder i Næringsforeningen i Drammensregionen og 1. oktober hadde han første dag på jobb som kommunikasjonsrådgiver i Godt Sagt AS i Drammen.

– Jeg har vært i dialog med flere aktuelle nye arbeidsgivere etter at jeg sluttet i næringsforeningen, og rett etter sommeren ble jeg enig med Godt Sagt AS om å begynne der. Har jo alltid drevet med marked og kommunikasjon, men jeg har ofte savnet å jobbe i et fagmiljø som er hundrede prosent dedikert til å arbeide med kommunikasjon, PR og strategi, sier Rensel i meldinga.

Daglig leder Bjørnar Boldvik i Godt Sagt AS skriver i pressemeldingen de er veldig fornøyd med å få Jostein Rensel med på laget.

– Jostein er et digitalt og strategiske hode som vi er veldig glade for å kunne knytte til oss, sier Boldvik.

Etter fusjonen av kommunikasjonsbyrået Godt Sagt kommunikasjon i Drammen og Kongsberg, det digitale byrået Siteman i Mjøndalen og filmselskapet Catapult film i Drammen, er Godt Sagt AS i dag et av de største kommunikasjonsbyråene på Østlandet utenfor Oslo.

Byrået, som nå har nærmere 50 ansatte, samlokaliserer seg i Nedre Storgate i Drammen ved årsskifte.

Rensel var Kristelig Folkepartis førstekandidat i Buskerud stortingsvalget 2017, og tidligere i vår ble Rensel også valgt som leder av det sammenslåtte partiet; Nye Asker Krf.

Til toppen