Ingvild Fylling blir sommervikar i Medier24.
Ingvild Fylling blir sommervikar i Medier24.

FOLK

Journalist Ingvild Fylling (22) blir sommer­vikar i Medier24

– Jeg gleder meg til å sette i gang med arbeidet.

Fylling har en bachelor i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania, og fullfører nå et årsstudium i digital innholdsproduksjon fra samme skole.

Hun har jobbet med innholdsproduksjon i markedsavdelingen på Høyskolen Kristiania, i tillegg har hun erfaring som analyseassistent i Whispr Group. 

– Jeg gleder meg til å sette i gang med arbeidet og ikke minst til å få hilse ordentlig på mine nye kollegaer, sier Fylling og fortsetter:

– Gjennom hele min studietid har jeg vært fast leser av Medier24 og det er ordentlig stas å skulle få muligheten til å lære av denne gjengen. Dette blir spennende og jeg ser fram til å kunne bidra med lesestoff i sommermånedene.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland sier at Fylling imponerte under jobbintervjuet og prosessen i etterkant og at han ser fram til å få 22-åringen på plass.

– Vi har stor tro på Ingvild, som begynner nå om kort tid og skal gå rett inn i nyhetsproduksjonen vår. Vi gleder oss til å få henne inn i landets beste nyhetsskole og ser fram til å gi henne masse utfordringer, forteller Waatland.

Til toppen