Kaja Kirkerud (30) blir fast reportasjeleder på TV2.no
Kaja Kirkerud (30) blir fast reportasjeleder på TV2.no (Foto: TV 2)

FOLK

Kaja Kirkerud (30) blir fast reportasje­leder på TV2.no

- Jeg har fått drømmejobben.

30-åringen har jobbet i TV 2 siden mai 2013 og ble i januar tilsatt midlertidig i rollen som reportasjeleder for TV2.no.

I dag kom derimot beskjeden om at hun er ansatt fast i den rollen, opplyser redaksjonssjef Sveinung Habbestad TV 2 Nyhetene.

-  TV 2 har en tydelig strategi om å vokse på TV2.no. Vi skal styrke den daglige jobben med breaking news, jobbe enda bedre med egenjournalistikken, sette dagsorden og få hele TV 2 Nyhetene med på å løfte det digitale. Midt i nyhetsseminaret har jeg gleden av å kunne informere om at Kaja Kirkerud blir fast reportasjeleder for nyhetsredaksjonen på TV2.no, sier han i en melding.

Redaksjonssjefen beskriver 30-åringen som tydelig, framoverlent og en leder med stor gjennomføringsevne.

Hun har tidligere vært journalist på TV2.no og var en tur innom VG etter journalistikkstudiene ved Høgskolen i Volda.

- Jeg har fått drømmejobben! Å få lede denne avdelingen - bestående av så dyktige, engasjerte og hardtarbeidende reportere, er en sann glede. Jeg ser på det som en unik sjanse å få jobbe så helhjertet med det journalistiske innholdet på tv2.no og utviklingen av dette.

- TV2.no er inne i en svært spennende tid, og den store digitale satsingen på tvers av alle avdelingene i TV 2 Nyhetene – gjør dette til en utfordrende, spennende og givende jobb. Jeg gleder meg stort til å tre inn i stillingen, sier Kaja Kirkerud i en melding.

Til toppen