Kent Olsen er ny redaktør i Karmøynytt.
Kent Olsen er ny redaktør i Karmøynytt.

FOLK

Kent Olsen blir ny redaktør i Karmøynytt

Tar over etter Øystein Merkesvik, som går til Haugesunds Avis.

Tidligere onsdag ble det klart at Øystein Merkesvik forlater jobben som redaktør i Karmøynytt etter åtte år i sjefsstolen.

Nå er det klart at det blir Kent Olsen som tar over rollen - og begynner i rollen umiddelbart, opplyser Kamrøynytt i en melding.

– Først og fremst er det en stor ære å få denne muligheten til å være med og ta Karmøynytt videre fremover. Det er et stort ansvar, men jeg er sikker på at Karmøynytt skal fortsette å informere, engasjere og underholde Karmøys befolkning med vår journalistikk, sier Olsen i meldinga.

Styreleder Bjørn Oddvar Madsen sier i meldinga at han ser behovet for å satse på en yngre stemme, men som også har såpass erfaring at han kan spillereglene.

– Jeg har stor respekt for journalistikken som Kent Olsen utfører og jeg vet at han er pålitelig, saklig og en ansvarlig journalist.

– Kent Olsen har veldig god kjennskap til det politiske miljøet i Karmøy og har hatt ansvar for våre politiske saker, samtidig med at han er ung og vet hva den yngre delen av befolkningen er opptatt av. Han har også god teknisk forståelse for de digitale løsningene som finnes i dag, sier Madsen.

Karmøynytt vil også styrke den redaksjonelle staben, skriver de i meldinga.

Til toppen