Ana Romero Galán, Eiliv Frich Flydal og Elias Giertz holdt innlegg om sin dekning av kongehusene i henholdsvis Spania, Norge og Sverige på Dataharvest nylig. Arrangørene har et håp om at Dagbladets dekning kan inspirere flere til et kritisk søkelys på europas kongehus.
Ana Romero Galán, Eiliv Frich Flydal og Elias Giertz holdt innlegg om sin dekning av kongehusene i henholdsvis Spania, Norge og Sverige på Dataharvest nylig. Arrangørene har et håp om at Dagbladets dekning kan inspirere flere til et kritisk søkelys på europas kongehus. (Foto: Tarjei Abelsen)

Kongegraver Eiliv Frich Flydal har satt spor etter seg på Slottet. Nå kan metodene bli eksportvare til resten av Europa

Journalister fra Dagbladet, VG og Dagens Næringsliv både delte og fikk ny kunnskap på forrige ukes datakonferanse i Belgia.

Dagbladets dekning av kongehuset kan bli gjenskapt i resten av monarkiene i Europa. I alle fall om arrangørene av European Investigative Journalism Conference & Dataharvest (EIJC) får det som de vil.

Bli medlem og få tilgang til mer eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

Vil du lese denne saken? Prøv 3 uker helt gratis nå!

Vi spør ikke om ditt betalingskort, og abonnementet stopper av seg selv etter prøveperioden.

Prøv gratis nå

månedlig

Kr 189
Kr 48 per uke
Kjøp
 

Betal med kort - Visa, Mastercard eller via Paypal. For bedriftsabonnement eller faktura, ta kontakt med abo@medier24.no.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på abo@medier24.no
Til toppen