Marius Hoel
Marius Hoel (Bilde: Ole Kaland)

Kulturredaktør Marius Hoel får nye oppgaver: Blir fungerende radiosjef i NRK

Ingerid Nordstrand vil bli fungerende kulturredaktør i samme periode, skriver NRK i en melding.

Marius Lillelien begynner denne uka i jobben som direktør for Distriktsdivisjonen, en jobb har tar over etter Grethe Gynnild-Johnsen. 
 
Kulturredaktør Marius Hoel går midlertidig inn i Lilleliens gamle stilling som radiosjef, mens Ingerid Nordstrand blir fungerende kulturredaktør i samme periode, skriver NRK i en pressemelding. 
 
– Dette er en oppgave jeg gleder meg veldig til. Å få jobbe med å bygge NRKs radio- og podkasttilbud videre er både inspirerende og spennende. Samtidig er det viktig for meg å si at jeg er veldig glad i jobben min som kulturredaktør. Å være leder for en så kompetent og fremoverlent avdeling er en stor glede som gir meg masse energi. Nå skal jeg bidra i andre deler av organisasjonen for en periode og er glad for tilliten, sier Marius Hoel.
 
Direktør for strategi og medier i NRK, Øyvind Lund, er glad for at kabalen fram til sommeren nå er lagt. 
 
– Jeg er glad for at Marius Hoel har takket ja til å gå inn som fungerende radiosjef fram til sommeren. Marius har de riktige kvalitetene og erfaringen som vil være viktig i denne rollen. Dessuten er ledermobilitet viktig. På den måten bygger vi kompetanse og sikrer læring på tvers av NRK, sier direktør for Strategi og Medier, Øyvind Lund.

 
Til toppen