Lars Kristiansen, ny leder for Isobar i Norge.
Lars Kristiansen, ny leder for Isobar i Norge.

FOLK

Lars Kristiansen blir ny sjef for reklamebyrået Isobar i Norge

Kommer fra jobb som digitalrådgiver i MediaCom.

Dentsu Aegis-byrået Isobar har ansatt Lars Kristiansen som leder for den norske virksomheten til  Isobar Nordic. Han vil være en del av Isobars nordiske lederteam.

Kristiansen kommer til byrået fra jobb som digital rådgiver i MediaCom.

- Lars er en offensiv og rutinert byråmann som brenner for faget. Med sin sosiale og løsningsorienterte personlighet er han en god leder som evner å få folk med seg. Han er endringsvillig og bringer inn en solid faglig plattform fra tech-, medie- og reklamebyråer, samt CRM.  Slik vi ser det har han 100 prosent rett profil for å bruke det Isobar er gode på til å utvikle byrået videre. Vi gleder oss til å få ham med på laget, sier Dentsu Aegis nordiske konsernsjef Paal Fure.

Lars Kristiansen selv ser frem til å jobbe sammen med nye, gode kolleger i Isobar:

- Isobar har et fantastisk utgangspunkt for å lykkes og jeg takket selvfølgelig ja til jobben. Det sitter en veldig dedikert og dyktig gjeng i Isobar Norge, og jeg er imponert over hva de leverer.

- Den styrken vi har gjennom å være en del av Isobar Nordic, med et tungt tech-miljø og en unik evne til å levere effektive kommunikasjonsløsninger, gjør oss godt rigget for videre vekst.

 

Til toppen