Administrerende dirktør i Mynewsdesk, Mattias Malmström (t.v) Her sammen med administrerende direktør i Mention, Matthieu Vaxelaire

Mattias Malmström går av som toppsjef i Mynewsdesk

Louise Barnekow tar over som interim administrerende direktør med umiddelbar virkning, skriver selskapet i en pressemelding.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Louise Barnekow, Mynewsdesk sin Chief Product Officer, tar over som interim administrerende direktør for selskapet, skriver NHST i en pressemelding. 

Videre skriver de at Mattias Malmström, som har vært selskapets administrerende direktør siden 2015, har besluttet å forlate Mynewsdesk til fordel for andre karrieremuligheter. Endringene skjer med virkning fra i dag.

 Louise Barnekow tar over midlertidig som ny administrerende direktør i selskapet.

–Jeg er stolt av å ha bidratt til MyNewsdesk sin vekst og samtidig til å styrke plattformen vår for en global posisjon gjennom anskaffelsen av Mention, sier Malmstöm i en pressemelding. 

Mynewsdesk er et selskap som leverer medieovervåkning og pressemeldingstjenester og er eid av konsernet NHST, som blant annet eier Dagens Næringsliv og Morgenbladet. 

Barnekow sier at hun gleder seg til å jobbe med videreutviklingen av selskapet. 

– Vi får daglig tilbakemeldinger fra kunder som forteller oss om hvordan virkningen av deres markedsførings- og kommunikasjonsaktiviteter har bedret seg etter at de begynte å bruke Mynewsdesk og Mention. Fremover vil vi jobbe for å bedre vårt tjenestetilbud ytterligere, sier hun i meldingen.  

NHST, som eier Mynewsdesk, sier de vil begynne jakten på en permanent etterfølger umiddelbart og takker samtidig Malmström for innsatsen og ønsker Barnekow lykke til med ny stilling i selskapet.  

– Styret takker Mattias for hans viktige bidrag til vårt selskap gjennom de siste fire årene og ønsker han lykke til videre i sin karriere, sier Helene Yli Melhus Ask, syreleder i Mynewsdesk, i meldingen. 

Powered by Labrador CMS