Camilla Løkting (34) til M-Brain.
Camilla Løkting (34) til M-Brain. (Bilde: Pressemelding)

FOLK

M-Brain henter fra Carat: Camilla Løkting (34) blir leder for innsikt og rådgivning

- Hun vil styrke oss umiddelbart, sier Oddmund Vaagsholm.

M-Brain henter senioranalytiker og innsiktsrådgiver Camilla Løkting (34) fra Carat til å bli leder for selskapets rådgivningsavdeling. Hennes tittel blir Head of Insight og Løkting begynte 1. august, opplyser M-Brain i en melding. 

Analyse- og medieovervåkningsbyrået fortsetter dermed å rekruttere rådgivere til sin analyseavdeling.

- Satsningen er i tråd med M-Brains strategi og et ledd i utviklingen mot forretningsområdet rådgivning – som moderselskapet har lang erfaring med globalt, heter det. 

M-Brain er for mange kanskje fortsatt mer kjent som Opoint, men byttet navn tidligere i år etter et oppkjøp og sammenslåing.

- Vi er svært fornøyde med å ha Camilla på plass hos oss. Hun vil styrke både oss og kundene våre umiddelbart. Camilla skal lede arbeidet med å utvide vår kompetanse innen innsikt og markedsanalyse for at vi bredere skal kunne identifisere og løse våre kunders problemstillinger, sier Oddmund F. J. Vaagsholm, Head of Analysis and Advisory i M-Brain.

- Alt kundene våre lurer på, skal vi kunne besvare – og Camillas kunnskap og erfaring vil komplettere det vi allerede har

Camilla Løkting er utdannet innen markedsanalyse, metode og filmvitenskap. Hun kommer fra mediebyrået Carat hvor hun har jobbet de siste fem årene – først som markedsanalytiker og siden som senioranalytiker og innsiktsrådgiver. 34-åringen har også jobbet for opinionsbyrået Norstat. 

- Hos M-Brain vil hun jobbe med å utvikle analyseavdelingens portefølje, sikre integrasjonen av M-Brain satsningsområder, samt kundeoppfølging og -innsiktsrådgivning, heter det i meldingen. 

Løkting selv sier dette om sin nye jobb: 

- M-Brain med Opoints teknologi for webcrawling og søkeordsoppbygning er imponerende, innsamlingen av data er enorm og kvaliteten utmerket. Med de nye spennende løsningene vi har og skal utvikle vil M-Brain bli en enda bedre rådgiver og samarbeidspartner for våre kunder. Jeg gleder meg!

Til toppen