FOLK

Mads Dahlby Fremstad (24) forlater ABC Nyheter. Blir politisk reporter hos TV 2

– Det er rett og slett drømmejobben for en som er politisk interessert, sier han til Medier24.

Mads Dahlby Fremstad (24) forlater ABC Nyheter, hvor han den siste tiden har jobbet som politisk journalist. Han begynner i TV 2, hvor han skal fortsette å jobbe med politikk. 

  Foto: Privat

– Det er en helt unik mulighet og rett og slett drømmejobben for en som er politisk interessert. Jeg får bli en del av et miljø med noen av landets dyktigste politiske reportere, sier han til Medier24. 

Fra før av han han erfaring fra blant annet Oppland Arbeiderblad, hvor han har vært både journalist og desksjef på nett. I tillegg har han lang erfaring fra ABC Nyheter - på tross av ung alder. 

– Jeg har vært hos ABC Nyheter siden jeg hadde praksis her, og har fått enorme muligheter her som nyutdannet, fersk journalist, som jeg tviler på at jeg hadde fått andre steder, sier han og innrømmer at han kommer til å savne kollegaer i ABC Nyehter. 

– Jeg gleder meg kjempemye til jobben i TV 2, men jeg kommer til å savne ABC Nyheter. Det er masse flinke folk her, en fantastisk sjef i Tor Strand og ikke minst et veldig godt sosialt miljø, sier han. 

Redaksjonssjef Sveinung Habbestad skriver at han er glad for at Fremstad blir med på laget. 

– Mads har over flere år vist at han har god nyhetsteft, et bredt kildenettverk i både regjering og på Stortinget - og en enorm arbeidskapasitet. Jeg er utrolig glad for at Mads vil bruke sin erfaring - og toppidrettsgenet - til å vinne kampen om de beste sakene for TV2.no og TV 2 Nyhetene totalt, skriver han. 

Til toppen