Markus Plementas. Foto: Kristent Pressekontor
Markus Plementas. Foto: Kristent Pressekontor

FOLK

Markus Plementas gir seg som redaktør i Kristelig Pressekontor. Nå blir han ny TV-redaktør hos Normisjon

- Videoproduksjon har alltid vært en hobby for meg, så dette må jo være drømmejobben, sier Plementas til Medier24.

Markus Plementas har vært redaktør og daglig leder for Kristelig Pressekontor (KPK) de siste fire årene. Nå nytter han beite - og blir ny TV-redaktør i Normisjon, skriver KPK i en pressemelding. 

- Jeg forlater KPK fordi jeg føler jeg nå har utført min oppgave med å omstille, løfte og aktualisere Kristelig Pressekontor i møte med den nye medievirkeligheten, sier han til Medier24. 
 

Plementas er utdannet radio- og fjernsynsjournalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen, og har arbeidet som journalist i flere NRK-redaksjoner, heter det i pressemeldingen. 

Han har også erfaring fra Dagen, flere ulike stillinger i Østlandets Blad og Vestby Avis. 

Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver i Normisjon, hvor han blant annet skal jobbe med innholdsproduksjon til nett-tv. Han kaller den nye jobben er drømmejobb. 

- Jeg blir en del av teamet på medie- og markedsavdelingen i Normisjon, som del av opptrappingsplanen knyttet til innsamling, for å styrke organisasjonen på nett-TV-/videoproduksjon. Jeg skal bidra med å løfte frem og synliggjøre arbeidet som Normisjon driver i inn- og utland gjennom å finne de gode historiene og bidra til å ta TV-Normisjon til nye høyder. Videoproduksjon har alltid vært en hobby for meg, så dette må jo være drømmejobben, sier han. 

Til toppen