Martin Bentzen er CEO for GroupM i Norge.
Martin Bentzen er CEO for GroupM i Norge. (Erik Waatland)

FOLK

Martin Bentzen gir seg som toppsjef GroupM

– Årene i GroupM har vært lærerike, morsomme og krevende, sier Bentzen i en melding. Men nå er det nok - 1. mars begynner han i advokatfirmaet Wikborg Rein.

Saken oppdateres

Etter tre år som toppsjef i GroupM Norge, trer Martin Bentzen tilbake, skriver selskapet i en pressemelding.

Han har jobbet i mediebyrågruppen i seks år, men nå blir han blir driftssjef, såkalt COO, for Wikborg Rein fra 1. mars 2020.

– Årene i GroupM har vært lærerike, morsomme og krevende. Endring er og har vært sentralt i min jobb som leder av GroupM og den erfaringen ville jeg ikke vært foruten. Jeg har vært så heldig å få muligheten til å lede et solid team her i Norge og ikke minst være en del av et fremoverlent internasjonalt selskap. I samarbeid med alle de flinke folka i GroupM, kundene og de viktige partnerne våre, både på Medie- samt Platform-siden, har vi kommet langt. Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke alle for samarbeidet og støtten i disse årene, sier Bentzen i en melding. 

– Jeg vil gjerne rette en stor takk til Martin for et tett samarbeid de siste årene og for hans drive og passion for mediebransjen og ikke minst vår gruppe, og det er hans fortjeneste at vi er kommet så langt med bl.a. vårt partnerskap med TRY gruppen” sier Jonas Hemmingsen, Nordic CEO for GroupM i meldingen. 

GroupM plasserer rundt to milliarder i annonsekroner i året på vegne av kundene sine. 

Til toppen