Til høyre: Utviklingsdirektør Tore Andre Godaker i NHST og fagsjef Geir Engen i MBL - her sammen med noen av de mange mediegründerne på vei opp for tida.
Til høyre: Utviklingsdirektør Tore Andre Godaker i NHST og fagsjef Geir Engen i MBL - her sammen med noen av de mange mediegründerne på vei opp for tida. (Foto: Mediebedriftenes Landsforening)

MBL vil koble gründerne med mediebransjen og etablerer «Media Startup Society»

Nytt initativ fra Mediebedriftenes Landsforening skal bli en møteplass mellom den etablerte mediebransjen og nye startups.

Sammen med Startup Lab, NewMediaNetwork og en rekke spennende nyetablerte selskaper har Mediebedriftenes Landsforening tatt initiativet til etableringen av Media Startup Society.

Det forteller MBL på Mediebedriftene.no.

Ambisjonen er at den etablerte mediebransjen skal møte den voksende underskogen av startups, gründere og spennende innovasjon.

- Gjennom å etablere Media Startup Society skal vi utvikle gode møteplasser der vi sørger for at startups får en sjanse til å presentere seg for mediebransjen, samtidig som vi som bransje får kunnskap om disse selskapene og hva de kan tilby oss, sier Tore A. Godager, som er Global Business Development Director i NHST Media Group. 

Sammen med fagsjef Geir E. Engen i MBL vil Godager være MBLs representanter i det videre arbeidet med å gjøre Media Startup Society til en interessant arena for både nye og etablerte medieforetak.

Til toppen