BERIT SVENDSEN, administrerende direktør i Telenor Norge.
BERIT SVENDSEN, administrerende direktør i Telenor Norge.

MediaPuls episode 48: Mobilen er like viktig som den er selvfølgelig

PODKAST: I episode 48 av MediaPuls har Marius og Hans-Petter fått besøk av administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen.

Mobilen står sentralt i denne episoden av MediaPuls, men vi har også andre poster på programmet. 

En blytung annonsestart på 2016 har tvunget Schibsted-avisene til å kutte 55 årsverk på salg og støttefunksjoner. Schibsted forklarer de store kuttene med at de store endringene i løpet av de siste to årene har satt hele markedet under press.

I USA har underholdningskanalen E! Online begynt å sende live på Facebook i ukedagene. Og sendingen blir gjort via mobil.

Så var det mobilen – den lille dingsen som først ble brukt til å ringe med, men som i dag mest av alt blir brukt til alt annet. Slik har det ikke alltid vært, og for å se litt bakover – og fremover, har vi fått besøk av administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen.

MARIUS KARLSEN og HANS-PETTER NYGÅRD-HANSEN står bak podkasten MediaPuls.
MARIUS KARLSEN og HANS-PETTER NYGÅRD-HANSEN står bak podkasten MediaPuls.

Hør på MediaPuls via 

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/257644765" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Til toppen