Medier24 fra venstre: Kommersiell leder Julie Tangen, påtroppende journalist Eira Lie Jor, vaktsjef Erik Waatland og redaktør Gard L. Michalsen.
Medier24 fra venstre: Kommersiell leder Julie Tangen, påtroppende journalist Eira Lie Jor, vaktsjef Erik Waatland og redaktør Gard L. Michalsen. (Foto: Tormod Haugstad)

Medier24 ønsker våre lesere en god påske! Vi har skrudd ned tempoet noen hakk denne uka, og det håper vi du også gjør

Det har vært stillere enn vanlig på Medier24 noen dager, og enda roligere blir det selvsagt på vei inn i de aller helligste påskedagene.

  • Endret

Det betyr ikke at det blir helt tomt her:

Vi vil med ujevne mellomrom gjennom den lange helga oppdatere med store og små nyheter, notiser, debattinnlegg og kanskje en og annen reportasje som ligger på vent. 

Værmeldingen tyder på at mange av oss kan få denne stemningen de neste dagene. Her i Scanpix-bildet som gjennom 15 år har vært norske mediers faste påskebilde. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Men ikke i samme tempo som normalt, og vi håper også de fleste av våre lesere holder en litt lavere fart de neste dagene. 

Samtidig sender vi selvsagt en hilsen til de som faktisk er på jobb - og sørger for å holde Norge oppdatert gjennom påskeferien!

Vi kommer som vanlig sterkt tilbake over helga, friske og uthvilte, og med mange spennende planer for våren. 

Hilsen Medier24 - Julie, Erik, Gard - og snart også journalist Eira!

Til toppen