Fra venstre Bendik Heggen Strønstad, Kristin Ulseth, Cecilie Aspenes og Are Heidenstrøm.
Fra venstre Bendik Heggen Strønstad, Kristin Ulseth, Cecilie Aspenes og Are Heidenstrøm. (Foto: Miso Film)

FOLK

Miso film utvider: Henter produsent Kristin Ulseth fra Maipo film

Selskapet bak Varg Veum-filmene henter produsent Kristin Ulseth fra konkurrenten Maipo Film.

Miso Film ansetter produsent Kristin Ulseth, som de henter fra stillingen som produsent i Maipo Film, skriver de i en pressemelding. 

Ulseth har blant annet bakgrunn fra NRK Drama og Nordisk Film- og TV-fond, i tillegg til at hun har jobbet med serien som «Lykkeland» og «Albert Åberg», og de siste årene i Maipo.  

– Jeg jobbet i Maipo Film i 17 år, fra selskapet var relativt nystartet og frem til nå, og kjente at det var spennende med forandring. Miso Films posisjon og kapasitet både nasjonalt og internasjonalt var ekstra motiverende og jeg gleder meg veldig til å jobbe bredt med film og TV serier i teamet med dyktige og hyggelige produsentkolleger. Are, Cecilie og Bendik har en betydelig og variert kompetanse, og jeg tror vi kan utfylle hverandre godt i arbeidet med å utvikle og realisere gode prosjekter sammen, sier hun i en pressemelding. 

Miso film står blant annet bak «Varg Veum»-filmene og serien «Frikjent», mens selskapet i Danmark blant annet står bak Netflix-serien «The Rain». 

– Miso Films ekspansjon kommer på et tidspunkt hvor markedet er i stor bevegelse. Vi ruster opp for å øke bredden og kvalitetssikre den kreative prosessen i prosjektene våre. Et sterkt produsent-team gir oss fleksibilitet til å imøtekomme den økte etterspørselen etter godt innhold innenfor flere sjangre og på ulike plattformer. Kristins solide erfaring og kompetanse vil være en styrke for selskapets satsninger fremover, og vi er veldig glade for å ha fått henne med på teamet, sier Are Heidenstrøm, daglig leder i Miso Film Norge i meldingen.

Til toppen