Magne Lerø (t.v.) overtar ansvaret for magasinet Velferd. Her med Tore Kristensen, daglig leder for Stiftelsen Sosial Trygd.

Mistet statsstøtten, men fikk ny eier: Magne Lerøs selskap overtar magasinet Velferd

- Vi håper vi kan bidra til å gi magasinet og nettstedet flere lesere, sier Lerø.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Medier og Ledelse AS overtar magasinet Velferd ved årsskiftet, opplyser selskapet i en melding. 

– Det er med en viss ærbødighet vi overtar et magasin som er blitt gitt ut i 106 år. Vi håper vi kan bidra til å gi magasinet og nettstedet flere lesere, sier eier og leder av Medier og Ledelse, Magne Lerø

Velferd vil bli drevet i tett samarbeid med redaksjonen i Dagens Perspektiv, Ukeavisen Ledelse og magasinet Plot, heter det. 

– Vi tror dette blir en veldig god løsning for Velferd. Statsstøtten vi har hatt ble kuttet ned til null i 2016. Vi kunne ikke gitt ut Velferd mer enn et år til om vi ikke hadde kommet inn i en større sammenheng, sier Tore Kristensen, daglig leder for Stiftelsen Sosial Trygd, som har gitt ut bladet.

Han blir ikke med over i Medier og Ledelse. Det gjør derimot Øivind Fjelstad som er ansvarlig redaktør og Ida Holm som er nettredaktør.

Magasinet Velferd kommer ut med åtte nummer i året og har et godkjent opplag på 2600 abonnenter.

- Velferd er et uavhengig sosialpolitisk magasin som skal bidra til en kritisk og fri debatt om norsk og internasjonal velferdspolitikk og sette de ulike velferdsordningene inn i en politisk og faglig sammenheng, heter det om bladet. 

– Det er utfordrende og inspirerende å få ansvaret for et magasin som hver dag skal ha fokus på velferd, arbeid og helse. Det er på disse områdene vi må lykkes for å føre den norske samfunnsmodellen videre, sier Magne Lerø.

Powered by Labrador CMS