Martin Ødegaard i aksjon i debutkampen for Real Sociedad mot Valencia i den spanske fotball ligaen La Liga lørdag.
Foto: JOSE JORDAN / AFP / NTB scanpix
Martin Ødegaard i aksjon i debutkampen for Real Sociedad mot Valencia i den spanske fotball ligaen La Liga lørdag. Foto: JOSE JORDAN / AFP / NTB scanpix (JOSE JORDAN / AFP)

Nå blir det spansk og italiensk fotball på TV 2

TV 2 og Strive inngår samarbeid om at TV 2 og TV 2 Sumo kan sende opp til fire kamper hver runde fra La Liga og Serie A, skriver TV 2 i en pressemelding.

Den siste tiden har spansk og italiensk fotball blitt sendt på strømmetjtnesten Strive. Nå vil også enkelte kamper bli tilgjengelig gjennom TV 2 og TV 2 Sumo. Det skriver TV 2 i en pressemelding. 

- Vi er veldig glade for dette partnerskapet med Norges største kommersielle kanal og ledende aktør på fotball. Sammen ser vi fram imot å løfte La Liga og Serie A ytterligere og gjøre verdens beste fotball tilgjengelig enda bredere for det norske fotballpublikumet, sier Kristian Hysén, CEO i IMG Nordic, som driver Strive Sport i en pressemelding.  

Opp til fire kamper samlet i hver runde vil bli vist på TV 2s kanaler og på TV 2 Sumo. Samtlige kamper, inklusive de som sendes i TV 2s kanaler, kommer fortsatt å sendes på Strive. 

- Vi har et uttalt mål om å være nummer 1 på fotball i Norge og dette styrker posisjonen vår ytterligere. Våre profiler brenner for La Liga og Serie A og ser frem til å kaste seg over denne nye utfordringen. Jeg er trygg på at vi skal styrke også denne fotballrettigheten og skape enda mer oppmerksomhet og engasjement også rundt spansk og italiensk fotball, kommenterer Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2 i meldingen.

La Liga begynte sist helg og Serie A begynner kommende lørdag. 

Til toppen