I programmet blir seerne kjent med blant annet Tord og Bjørn, når de utfører sitt til tider svært utfordrende virke under krevende forhold.
I programmet blir seerne kjent med blant annet Tord og Bjørn, når de utfører sitt til tider svært utfordrende virke under krevende forhold. (Bilde: National Geographic Channels)

Norske bilbergere på iskledde vinterveier slår an: Nå blir det en ny runde med «Vinterveiens helter» på National Geographic

Med et potensial på 150 millioner seere har de norske bilbergerne i TV-serien virkelig nådd ut.

  • Endret

Nå er det klart at vi skal ut på glatte og farlige vinterveier igjen. En sesong tre er nemlig gått i innspilling, meldes det.

Serien som på engelsk heter «Ice Road Rescue» har hatt seere både i Europa og Afrika. Den nye sesongen tar sikte på å nå skjermene i 2018.

Norske bilbergere på iskledde vinterveier slår an. Nå blir det en ny runde med «Vinterveiens helter» på National Geographic.
Norske bilbergere på iskledde vinterveier slår an. Nå blir det en ny runde med «Vinterveiens helter» på National Geographic. Foto: Parkstad

Det er Thord Paulsen i Odda, Bjørn Lægreid i Eidfjord og far og sønn Jo Roger og Ole Henrik Blengsli i Overhalla, og deres til tider tøffe hverdag, seerne får følge.

Anders Borge, norgessjef for FOX Networks Group, som eier National Geographic, sier via pressemeldingen:

– Vi er veldig stolte over «Vinterveiens helter», og gutta har fått stadig voksende fanskare som har etterspurt nye episoder. Nå er vi glade for å kunne gi dem det, og for å kunne la bilbergerne vise fram det beinharde yrket sitt og fantastisk norsk natur til resten av verden.

– Dette er et stort og morsomt oppdrag for oss, og vi er helt sikre på at vi kommer tilbake med underholdende og interessante historier, sier administrerende direktør Eldar Nakken i ITV Studios Norway.

Første sesong hadde norgespremiere 31. august 2015, og er med sine 131.000 seere det mest sette programmet noensinne på den norske utgaven av National Geographic.

Til toppen