Hans-Erik Dyvik-Husby på skjermen som TV-kokk.
Hans-Erik Dyvik-Husby på skjermen som TV-kokk. (Foto: Peter Nagy, Vi Menn)

Norske matprofiler og kjendiskokker kan nå enda flere når Matkanalen blir tilgjengelig for Viasats parabolkunder

- Her har seerne alltid noe fristende å se på, frister TV-gründer Øivind Lindøe.

I en melding fra Viasat og Matkanalen forteller selskapene at sistnevnte TV-kanal nå også blir tilgjengelig for førstnevntes parabolkunder fra 1. desember i år. Altså om en drøy måned, et knapt år etter at nisjekanalen kom på lufta i desember 2015. 

En rekke kjente norske matprofiler har egne programmer på Matkanalen, blant andre Trine Sandberg fra Trines Matblogg, Anders Husa, Fru Timian, Line Verndal, Hans-Erik ”Hank” Dyvik Husby, Maj-Britt Aagaard, Margit Vea, og Ingvill Måkestad Bovim.

I tillegg til norske matprogrammer viser Matkanalen en rekke internasjonale serier med profiler som Sarah Graham, Rachel Khoo, Raymond Blanc og Rick Stein.

TV-gründer Øivind Lindøe, her foran et Pushwagner-bilde i Haugesund. (Foto: Vincent Hansen)
TV-gründer Øivind Lindøe, her foran et Pushwagner-bilde i Haugesund. (Foto: Vincent Hansen) Foto: Vincent Hansen

- Vi vet at matprogrammer er svært attraktivt innhold for mange seere. Ved å samle mange matprogrammer på en og samme kanal har seerne alltid noe fristende å se på, uansett når på døgnet man zapper innom, sier Øivind Lindøe, daglig leder i Matkanalen.

- Matkanalen utgjør et tilskudd til kanalporteføljen på Viasat-plattformen som mange kunder vil sette pris på. Kanalen vil dessuten være tilgjengelig på vår Viasat TV To Go-tjeneste, slik at man kan la seg inspirere hvor og når man vil, sier administrerende direktør Vegard Klubbenes Drogseth i Viasat.

LES MER om Matkanalen i tidligere omtaler på Medier24:

> Etter seks uker på lufta, har 250.000 oppdaget Matkanalen. Nå går den i reklame-allianse med VG

> Matkanalen henter fra Dagbladet og Aller: Tom Fredrik Wille blir markedssjef for nisjekanalen

For ordens skyld: Matkanalen gikk på lufta i desember 2015, altså helt på slutten av fjoråret. Informasjonen under er basert på regnskapet for 2015, og er således ikke oppdatert. 

 

Til toppen