Nytt samarbeid mellom Telenor og VG: Unge kan få VG+ inkludert i mobilabonnementet
(Martin Fjellanger)

Nytt samarbeid mellom Telenor og VG: Unge kan få VG+ inkludert i mobilabonnementet

– Mange unge er i en livssituasjon hvor det kan være utfordrende å få endene til å møtes. Da er det klart at man ikke nødvendigvis prioriterer kjøp av avisabonnement, sier Bjørn Ivar Moen, fungerende leder i Telenor.

VG og Telenor har inngått et nytt samarbeid, for å sørge for at flere unge har tilgang på et avisabonnement. 

De viser til en ny undersøkelse, som sier at 66 av unge ikke har tilgang på et betalt avisabonnement, og til at betalingsviljen for nyheter på nett er lav blant unge. Løsningen har blitt å gi unge mellom 18 og 28 år muligheten til å få VG+ inkludert i ett gitt mobilabonnement. 

– Vi vet at mange unge er i en livssituasjon hvor det kan være utfordrende å få endene til å møtes. Da er det klart at man ikke nødvendigvis prioriterer kjøp av avisabonnement. Derfor åpner vi for at de mellom 18-28 år kan få full tilgang til VG+ inkludert i deres mobilabonnement, sier Bjørn Ivar Moen, fungerende leder i Telenor Norge i en pressemelding. 

  Foto: VG

At man ikke har tilgang på et betalt abonnement på nett betyr ikke nødvendigvis at man ikke leser nyheter. VG ser på dette som en døråpner.

– Vi har tatt mange aktive grep for å tiltrekke oss yngre målgrupper, og har en god porsjon unge lesere. Likevel er det få unge som har et avisabonnement. Vi ønsker å gjøre det enda enklere for dem å få tilgang til våre kvalitetsnyheter, og håper at dette samarbeidet vil være til glede for både nåværende og fremtidige lesere, sier Hilde Øier, direktør for brukerbetaling i VG i pressemeldingen. 

Tilbudet blir en del av abonnementet «Yng Goodies», som en av tolv «goodies» man kan velge som en del av abonnementet. 

Til toppen