Otto Jespersen har fått nok - nå får han et helt eget program for å snakke om alt som irriterer. Se trailer!

Får med seg Emilie Skolmen som makker i ny TV 2-serie.

Otto Jespersen lar seg stadig irritere av store og små saker i samfunnet, og i magasinprogrammet «Otto har fått nok» - som kommer på TV 2 i høst - prøver han å forstå, forklare og komme til bunns i det som irriterer ham.

OTTO HAR FÅTT NOK: Otto Jespersen og Emilie Skolmen kommer med nytt program på TV 2 høsten 2017.
OTTO HAR FÅTT NOK: Otto Jespersen og Emilie Skolmen kommer med nytt program på TV 2 høsten 2017. Foto: Espen Solli / TV 2

Det skal han gjøre sammen med makker Emilie Skolmen.

- Mens Norge kåres av FN til verdens lykkeligste land, kjenner ikke alle på den samme lykkefølelsen. Otto får god hjelp av Emilie til å finne humoristiske løsninger på saker i samfunnet som han mener det bør ryddes opp i. Ingen problemstilling er for liten eller for stor, og alle irritasjonene er lette å kjenne seg igjen i, skriver TV 2 om programmet. 

- «Otto har fått nok» er et subjektivt forbruker- og samfunnsmagasin med kort lunte. På vegne av seg selv og ikke minst oss seere tar Otto Jespersen for seg ting i samfunnet som går oss på nervene eller kan behøve en ottosk pekefinger, sier TV 2s humorsjef Alice Sommer.

- Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen. 

Otto og Emilie skal verken øke nasjonalproduktet, finne ut hva Norge skal leve av etter oljen eller sørge for flere norske seire i FN-kåringen, understreker TV 2 – bare gjøre Norge til et litt mindre irriterende samfunn.

- Jeg irriterer meg over mange ting, og da er det veldig tilfredsstillende å få et eget program der jeg kan la raseriet ramme de ansvarlige. Om vi ikke løser sakene, så er det i alle fall god egenterapi for en sinna mann i 60-årene, sier Otto Jespersen.

Til toppen