STILLING LEDIG:

NRK søker journalister i nordområdene

Liker du å være der nyhetene skjer, og formidle historiene som går rett i hjertet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kirkenes / Hammerfest

Søknadsfrist: 1. mai

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet og samle og engasjere alle som bur i Noreg. Dei grunnleggande verdiane våre er å vere opne, modige og truverdige. For at vi skal lykkast med det omfattande oppdraget vi har fått som allmennkringkastar, treng vi medarbeidarar med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe saman med oss for å skape godt og viktig innhald som treffer alle som bur i landet vårt?

NRK er omfatta av Offentleglova sine paragrafar om rett til innsyn i søkjarlister. Søkjar må grunngje eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikkje blir akseptert, vil søkjar bli varsla og kan eventuelt trekkje søknaden.

Nordområdene er viktigere enn noen gang. Vil du jobbe med nyhetssakene i Norges strategisk viktigste satsingsområde, tett på grensa til Russland og Barentshavet? Det kan du få mulighet til når NRK nå ser etter journalist i Kirkenes og i Hammerfest.

Liker du å være der nyhetene skjer, og formidle historiene som går rett i hjertet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt? Kan du skrive, redigere og fotografere til nett, radio eller TV? Til kontorene våre i Kirkenes og i Hammerfest søker vi nå journalister, en til hvert sted, som blir en del av en offensiv og dyktig nyhetsredaksjon. Våre kontorer i Finnmark er svært viktige premissleverandører for det nasjonale nyhetsbildet, og du skal bidra til å løfte de gode og viktige historiene ut til et lokalt og nasjonalt publikum. Du får stor frihet til å finne egne nyhetssaker, og du bidrar til at vi er først ute med hendelsesnyheter når noe skjer i vårt distrikt. I NRK Troms og Finnmark er du alltid tett på nyhetspulsen.

Hvordan er arbeidshverdagen?

Hos oss er alle nyhetsreportere. Hverdagen er variert i en ung redaksjon. Vi tar alltid utgangspunkt i den gode ideen, og vurderer ut fra den hvor innholdet skal publiseres. Hvilke ideer og saker du skal prioritere, får du i stor grad avgjøre selv. Vi er særlig opptatt av at sakene våre skal være relevante for et ungt publikum. Du finner også fram til de med makt og innflytelse. Du må være nysgjerrig, samfunnsorientert og glad i å snakke med folk.

Hva bør du kunne?

Som journalist hos oss bør du ha nyhetsteft og god kunnskap om samfunnet rundt deg. Du kjenner igjen en god historie når du ser den. Du har gjerne erfaring som journalist eller annen relevant innholdsproduksjon. Du er leken og kreativ. Du brenner for å formidle innhold som engasjerer. Du må kunne formulere deg godt muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

Å være journalist i NRK Troms og Finnmark er en svært spennende jobb der du daglig får nye, varierte utfordringer og stor frihet som vil gi deg erfaring i ulike roller. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger, god faglig oppfølging og rom for utvikling i en spektakulær del av Norge.

Kirkenes og Hammerfest er del av tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark. Her får du etter ett år blant annet rett til nedskrivning av studielån med inntil 25.000 kroner i året.

Kontaktinformasjon

  • Rolf Kjetil Jakobsen, nyhetssjef, tlf: 416 39 511
  • Håkon Grønbech, distriktsredaktør Troms og Finnmark, tlf: 918 18 933

SØK HER

Powered by Labrador CMS