(Illustrasjonsfoto: P4)
(Illustrasjonsfoto: P4)

P7 klemmer til med julemusikk og stemning døgnet rundt: Større markedsandel enn P2 og P3 i helga

- Tidenes inngang til julemåneden, skriver P4.

Julekanalen P7 Klem hadde tidenes inngang til julemåneden: I helgen hadde kanalen større markedsandel enn kanaler som P3, P1+ og P2, skal vi tro en melding fra P4, som står bak kanalen:

- I løpet av de 10 siste årene har vi etablert et solid forhold til julelytterne våre. Tradisjonen tro skifter P7 klem ut sitt rolige musikkrepertoar med alle de klassiske julefavorittene som «Holy Night», «Last Christmas» og «Julekveldsvise» når vi nærmer oss jul.

- Tidligere år har lytterne kommet til jevnt og trutt frem mot jul, men i år har lyttingen formelig eksplodert allerede fra den første adventshelgen. Med en slik premiere blir det vanvittig spennende å se om vi nok en gang vil oppleve lytterrekord i desember. Mye tyder på det, sier P4-sjef Kenneth Andresen.

Antall lyttere på kanalen doblet seg fra 2013 til 2014, og fjor hørte over 1,5 millioner nordmenn på radiostasjonen i løpet av desember.

- Dette er et snitt på rundt 700 000 ukentlige lyttere, og en økning på 142 prosent fra året før, melder P4.

I tillegg til musikk, får lytterne oppskrifter, konkurranser og førjulsstemning.

P7 Klem Julekanalen kan høres på DAB, nett og i en egen en egen app på smarttelefon, og er er en av P4-gruppens radiokanaler sammen med P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop.

Til toppen