FOLK

Peter Blanck er ansatt som utviklings­sjef for produksjons­selskapet Rakett

Kommer til å jobbe både med utvikling i Rakett, og styre utviklingssamarbeidet i Rakett, Novemberfilm og Strix, opplyser selskapet.

Blanck kommer fra tilsvarende jobb i Mastiff og tiltrer sin nye stilling den 3. september.

Peter Blanck.
Peter Blanck.

Det opplyser Rakett i en pressemelding.

Jeg gleder meg veldig til å jobbe med den kreative gjengen på Bergehus. Rakett, sammen med Strix og Novemberfilm, lager innhold som passer min profil og erfaring, og jeg er kjempe-fan av programmene som blir produsert på huset. Det er med en stor porsjon ydmykhet jeg tar fatt på oppgaven med å både lede det kreative arbeidet på Rakett og ha ansvaret for at utviklingssamarbeidet mellom de tre selskapene på Bergehus optimaliseres ytterligere, sier Peter Blanck i meldingen.

Utviklingssjefen skal ha et overordnet ansvar for utviklingssamarbeidet mellom Rakett, Novemberfilm og Strix.

De tre selskapene er samlet i et kreativt kollektiv på Bergehus i Frøyasgate, og de samarbeider tett i alle deler av virksomhetene.

Selskapet beskriver nyansettelsen som en erfaren og allsidig tv-mann, med en lang og innholdsrik CV.

Før utviklingssjef jobben i Mastiff var han blant annet. prosjektleder i TV3, utvikler i Nordisk Film TV og daglig leder i Snowman.

- Peter Blanck er en stjernesignering for oss. Han er en samlende kraft og jeg er helt sikker på at han vil tilføre vårt utviklingssamarbeid en solid dose tyngde, erfaring og kreativitet. I samspill med den kjempeflinke utviklingsgjengen vi har på huset, vil Peter bidra til at alle tre selskaper fremstår enda mer slagkraftige i tiden som kommer, opplyser daglig lederMagnus Vatn i Rakett i en melding.

 

 

Til toppen