ØYSTEIN STRAY SPETALEN, varamedlem til PFU. Her fra et tidligere møte i utvalget.
ØYSTEIN STRAY SPETALEN, varamedlem til PFU. Her fra et tidligere møte i utvalget. (Arkivfoto: Gard L. Michalsen)

PFU-medlem og Resett-investor Spetalen til DN om første møte med Lurås: «Jeg husker noe... men mest av alt at jeg hadde glemt å barbere meg nedentil»

Milliardærene ville ikke bidra til Dagens Næringslivs lørdagsreportasje. Og nettavisen deres likte heller ikke resultatet.


Dagens Næringsliv bringer lørdag en omfattende reportasje om forhistorien til Resett, omtalt som «Milliardærenes nye nettavis». Historien begynner, og henger ikke så rent lite sammen med, det som senere ble til partiet Alliansen.

Og avisa omtaler blant annet en syngende valgvake for Donald Trump med noen av landets rikeste menn til stede i fjor høst.

Men milliardærene som har puttet penger i avisen - Jan Haudemann-Andersen og Øystein Stray Spetalen har ikke ønsket å bidra til reportasjen.

– Jeg trenger ikke kommentere hvorfor jeg investerer i medieselskaper, sier Jan Haudemann-Andersen til DN.

Spetalen, som blant annet er varamedlem til Pressens faglige utvalg og nå medieinvestor, nekter først å svare. Men kommer så med noen heller mindre seriøse skriftlige svar på DNs spørsmål.

Blant annet om hvorvidt han «husker noe fra det første møtet med Helge Lurås på Jan Haudemann-Andersens kontor?»

- Jeg husker noe... men mest av alt at jeg hadde glemt å barbere meg nedentil.

Spetalen forteller dessuten at han spiste vaniljeis til dessert på Trump-valgvaken, og stemmer på Jonas slik at han også skal «få noen fordeler av arbeiderpartiet».

 

PS! Den nye nettavisen virker heller ikke særlig fornøyd med resultatet. Slik kommenterer Resett reportasjen på Facebook lørdag:

DN har lagd en drittpakke mot konkurrenten Resett. Det er flere faktiske feil om hvem, hva og når i dagens artikkel. De...

Posted by Resett on 1. september 2017

 

 

Siste nytt rett til din innboks? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required
 

 

Til toppen