Polaris Trykk vinner tilbake VG-kontrakt: - Vi er meget fornøyde med den tilliten de har vist oss, sier direktør Frode Sandmark

Polaris Trykk vinner tilbake VG-kontrakt: - Vi er meget fornøyde med den tilliten de har vist oss, sier direktør Frode Sandmark

Polaris Trykk AS og Verdens Gang AS har inngått avtale om trykking av delopplag av VG i Trondheim og Harstad fra neste år.

At Polaris Trykk har vunnet tilbake VG, opplyser selskapet om i en pressemelding fredag formiddag.

På toppen av dette skal det trykkes delopplag for VGs fredag og lørdagsutgave i Polaris Trykk Ålesund. Avtalen har en varighet på ett år med opsjon om forlengelse i ytterligere ett år - fram til 31.12.2019, opplyser selskapet.

– Vi er meget fornøyde med den tilliten VG har vist oss ved å igjen inngå en avtale om trykking av delopplag for VG i våre trykkerier, opplyser administrerende direktør Frode Sandmark i Polaris Trykk.

For første gang skal de også trykke VG i Ålesund. Ansatte og ledelsen i Polaris Trykk har i lengre tid jobbet for å vinne tilbake kontrakten med VG etter at denne ble tapt i Trondheim sommeren 2015.

– Vi har en sterk ambisjon om å være Norges ledende trykkerigruppe og dette gir oss ekstra motivasjon til å fortsette den jobben, fortsetter Sandmark.

Den nye avtalen betyr at Polaris Trykk Harstad fortsetter å trykke VGs delopplag i Nord alle dager i uken og at man i tillegg nå skal trykke VG i Trondheim seks dager i uken (mandag-lørdag). For å styrke VGs posisjon på Nordvestlandet vil også delopplag av fredag- og lørdagsutgaven fra 1. januar trykkes i Ålesund.

– Selv om avtalen er på ett år med mulighet til forlengelse ut 2019 har Polaris Trykk en klar ambisjon om å være en god og fremtidsrettet samarbeidspartner for VG fra sine trykkerier i mange år fremover. Dette oppdraget betyr mye for våre trykkerier og det er gledelig å se at vi igjen skal trykke VG i flere av våre regioner, avslutter han i meldinga.

Til toppen