PR-operatørene har styrket staben i år. Her de nye ansatte sammen med byråsjef Petter Thorendahl.
PR-operatørene har styrket staben i år. Her de nye ansatte sammen med byråsjef Petter Thorendahl. (Bilde: Ilja C. Hendel)

FOLK

PR-operatørene har styrket laget med sju nye hoder

Topper laget med reklamemann Jørgen W. Bjerke.

I en pressemelding forteller PR-operatørene at de har styrket mannskapet betraktelig i 2015 med hele syv nyansettelser, som følge av økt pågang av oppdrag fra eksisterende og nye kunder. I tillegg har byrået knyttet til seg to praktikanter fra BI, denne høsten.

For å toppe laget kommer Jørgen W. Bjerke inn som kundeansvarlig fra 1. september. Han vil ha ansvar for egen portefølje, men vil også bidra som spesialrådgiver på eksisterende kunder. Bjerkes bakgrunn fra reklamebransjen gjør ham til en spennende ny ressurs i Møllergata og han vil være en viktig bidragsytere for å utvikle byrået videre.

- Jørgen er faglig sterk, har en spennende bakgrunn, og bringer med seg ny kompetanse og erfaring til PR-operatørene.  Og ikke minst er han en veldig hyggelig kar som vil passe godt inn i Møllergata 8, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene.

Jørgen Bjerke (t.v.) begynner i PR-operatørene og får Petter Thorendahl til sjef.
Jørgen Bjerke (t.v.) begynner i PR-operatørene og får Petter Thorendahl til sjef. Bilde: Ilja C. Hendel

Jørgen W. Bjerke har fartstid fra reklamebransjen fra Pol og McCann. Han har også vært marketingsjef i VisitDenmark, hvor han hadde ansvar for folkefavoritten «Det er deilig å være norsk – i Danmark»

- Jeg synes PR og aktivitetsbasert markedskommunikasjon er spennende, og har gjort en del av det i mine år i reklamebransjen. Nå har jeg lyst til å gjøre mer av det, og PR-operatørene har modne tanker og dyktige folk som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Jørgen W. Bjerke.

- Med de siste tilskuddene har vi samlet en svært dyktig gjeng i byrået som vil fortsette å begeistre og utfordre eksisterende kunder, og helt sikkert overbevise nye kunder om at PR-operatørene kan gi dem gode resultater, sier byråleder Thorendahl.

Marthe Andersen og Ine Sophie Atterås skal hospitere hos PR-operatørene denne høsten, som del av studiene på BI. I tillegg er det også ansatt en seniorrådgiver som får sin arbeidsplass i Møllergata fra oktober. Tidligere i år gikk Benedicte Herstad Simonsen, Kristin Jacobsen og Nils Johan Halvorsen inn i operatør-rekken.

Til toppen