Tone Kjensmo går til PR-operatørene.
Tone Kjensmo går til PR-operatørene. (Foto: Ilja C. Hendel)

FOLK

PR-operatørene henter rådgiver Tone Kjensmo

– Jeg har lenge fulgt med på PR-operatørene og lagt merke til at de har en spennende kundemiks, sier Kjensmo i en pressemelding.

Tone Kjensmo forlater Patriksson Communication, og begynner som rådgiver i PR-operatørene, skriver de i en pressemelding. 

Kjensmo sier i meldingen at hun er klar for å gjøre en innsats for sin nye arbeidsplass. 

– Først og fremst gleder jeg meg veldig mye. Jeg har lenge fulgt med på PR-operatørene og lagt merke til at de har en spennende kundemiks med et bredt spekter av varemerker. Dessuten virker de som en gjeng med engasjerte og nysgjerrige folk som er veldig imøtekommende, sier hun i meldingen. 

Hun gleder seg spesielt til å blir kjent med, og jobbe med, nye kunder og merkevarer. 

– Jeg har mye erfaring med å sette meg inn i ulike merkevarer, og jeg liker å ha en nær relasjon til kundene mine. Målet mitt er alltid å forstå kunden, være en god og konstruktiv samarbeidspartner og holde en tett dialog på godt og vondt, sier hun videre i meldingen. 

Byråleder Petter Thorendahl er glad for å få Kjensmo med på laget. 

– Det siste halvåret har vi hatt en betydelig kundestrøm, samtidig som flere av våre eksisterende kunder øker oppdragsmengden. Dette er derfor et perfekt tidspunkt å få rådgiver Kjensmo med på laget. Hun er en omgjengelig og skarp rådgiver med en bakgrunn som matcher våre kunders behov, sier Thorendahl, ifølge meldingen, og fortsetter: 

– Tone Kjensmo er viktig for oss når vi nå tar fatt på den økende mengden med oppdrag. I tillegg til hennes brede kunnskap innen strategisk og kreativ kommunikasjon, har hun dyptgående kjennskap til mote- og livsstil-segmentet. Vi gleder oss til å se Tone skape effektive løsninger for kundene våre.

Til toppen