Ny jobb for Kjersti Oppen.
Ny jobb for Kjersti Oppen. (Foto: CF Wesenberg)

FOLK

PR-topp til trenings­bransjen: Kjersti Oppen (46) blir ny direktør i Virke Trening

- For meg er dette selve drømmejobben, sier hun. Gir seg dermed som kommunikasjonsdirektør i Schibsted, etter et halvt år som innleid i jobben.

Kjersti Oppen er ansatt som ny direktør for bransjeorganisasjonen Virke Trening, heter det i en pressemelding. Hun er i dag kommunikasjonsdirektør i Schibsted ASA, en jobb hun ble leid inn til for et halvt år i fjor høst. 

Og dermed blir det med dette halve året - nå går den tidligere PR-toppen videre til bransjeorganisasjonen for treningssentre:

Virke Trening: 

Virke Trening er en bransjeenhet i Hovedorganisasjonen Virke. Nærmere 600-000 personer trener på et treningssenter som er medlem i Virke Trening. Som talerør for 400 treningssentre er Virke Trening en sentral aktør i viktige spørsmål knyttet til fysisk aktivitet og forebyggende helse.

- Jeg er veldig glad for at vi får Kjersti Oppen med på laget i Virke, og ser frem til å samarbeide med henne om å løfte Virke Trening videre fremover, sier direktør for Virke Forretningsmessige tjenester, Helga Bull Rostrup.

Oppen har bred erfaring fra næringslivet, politikk og kommunikasjonsbyrå. Hun har blant annet ledet det norske kontoret til JKL og MSLGROUP.

Ifølge Virke Trening tar hun med seg «en spennende bakgrunn med fokus på ekstern kommunikasjon, merkevarebygging, myndighetskontakt og forretningsutvikling». Og ser fram til den nye jobben:

- For meg er dette selve drømmejobben. Trening har vært en stor del av livet mitt siden barndommen. Jeg er genuint opptatt av å spre treningsglede og fremme bransjens viktige bidrag til folkehelsa gjennom en mer aktiv og friskere befolkning. Jeg gleder meg stort til å jobbe med de utrolig engasjerte menneskene som driver denne bransjen, sier Kjersti Oppen. 

Oppen vil starte i stillingen 23. mai og ta over etter Anne Thidemann, som går av med pensjon til høsten. Frem til sommeren vil de to arbeide sammen for å sikre en god overgangsperiode.

Til toppen