BLIR INFOSJEF: Stig Tore Laugen går fra DN til informasjonssjef-jobb i BN Bank. Her sammen med direktør for personmarked og kommunikasjon, Eli Ystad.
BLIR INFOSJEF: Stig Tore Laugen går fra DN til informasjonssjef-jobb i BN Bank. Her sammen med direktør for personmarked og kommunikasjon, Eli Ystad. (Foto: BN Bank/Mynewsdesk)

FOLK

Prisbelønt DN-journalist blir infosjef i BN Bank

Stig Tore Laugen slutter i Dagens Næringsliv.

  • Endret

Stig Tore Laugen blir ny informasjonssjef i BN Bank, melder banken i en pressemelding onsdag morgen.  

- Den prisbelønte Dagens Næringsliv-journalisten skal bidra til å løfte frem og synliggjøre banken, som har store planer om vekst fremover, heter det i pressemeldingen.

Laugen kommer fra stilling som journalist i finansredaksjonen i Dagens Næringsliv. Han har blant annet dekket finansbransjen, og har god kunnskap om sektoren han nå blir en del av.

- BN Bank har en klar og tydelig profil som utfordrer i et marked hvor de fleste andre fremstår som ganske like. Jeg har latt meg fascinere av effektiviteten og enkelheten som preger BN Bank, og gleder meg til å bidra til å gjøre banken mer synlig og mer kjent, sier Laugen.

Direktør for personmarked og kommunikasjon Eli Ystad, sier i pressemeldingen at BN Bank har høye ambisjoner for videre vekst, og mener Laugen vil tilføre banken mye.

- Vårt bankkonsept passer svært godt for mange flere enn de som allerede er kunder i dag. Laugen skal være med å gjøre banken kjent, også i den målgruppen han kjenner godt fra sin forrige jobb. BN Bank har høye ambisjoner for videre vekst og vi er glade for å få enda en svært dyktig og velkvalifisert medarbeider om bord, sier Ystad.

Laugen kommer fra Røra i Inderøy og nå bor på Frosta. Han har jobbet atten år innen media, som journalist, redaksjonssjef og redaktør. I Dagens Næringsliv dekker han Midt-Norge, har nasjonalt ansvar for oppdretts- og fiskerinæringen, samt dagligvarebransjen.

Sammen med tre kollegaer vant han i 2013 den prestisjefylte SKUP-prisen, for avsløringen av et stort kriminelt, dopingnettverk. Videre har Laugen fått diplom og hederlig omtale i forbindelse med Den trønderske journalistprisen, for en artikkelserie om dommere som bryter loven, samt. Rotarys høythengende utmerkelse Paul Harris Fellow, for sannhetssøkende og kritiskjournalistikk.

38-åringen har tidligere vært journalist i VG, NTB, med base Oslo, samt redaktør, redaksjonssjef og journalist i flere lokalaviser (Levanger-Avisa, Inderøyningen, Innherreds Folkeblad og Verdalingen).

Laugen starter i BN Bank innen 1. mars, opplyses det i pressemeldingen.

Til toppen