SKUP-vinner Ingrid Fredriksen går fra Bergens Tidende til TV 2
(Foto: TV 2 )

FOLK

SKUP-vinner Ingrid Fredriksen går fra Bergens Tidende til TV 2

– Jeg ser frem til å nå ut til seere og lesere over hele landet med gode historier og viktige saker, sier hun i en melding.

Ingrid Fredriksen forlater Bergens Tidende etter ni år for å begynne i TV 2s innenriksredaksjon i Bergen, skriver TV 2 i en pressemelding.
 
– Jeg gleder meg stort til å bidra i et så framoverlent og ambisiøst mediehus som TV 2. Spesielt er det gledelig at TV 2 Nyhetene nå satser tungt på undersøkende journalistikk, og at denne satsingen er forankret i toppledelsen. Da vet jeg vi vil lykkes, sier Ingrid Fredriksen i en pressemelding.
 
Hun har blant annet vunnet Skup-prisen og Gullparaplyen for Janne-saken, to Sølvparaplyer og et Dataskup-diplom.
 
– Jeg ser frem til å nå ut til seere og lesere over hele landet med gode historier og viktige saker. TV 2 Nyhetene har allerede en sterk posisjon på tv, og er også blitt store på mobil. Det gir journalistikken stort gjennomslag fra første stund, fortsetter Fredriksen.
 
Nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, er svært fornøyd med signeringen av Fredriksen – og forteller samtidig at de nå er ferdig med alle ansettelsene i forbindelse med allmennkringkasteravtalen.
 
– Vi er svært glad for å få en av landets store kapasiteter på undersøkende journalistikk med på laget i TV 2 Nyhetene. Ingrids kompetanse og erfaring blir viktig når vi skal satse på undersøkende journalistikk, presentasjon og innovasjon i vårt nye prosjekt, Lab2, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i meldingen. 
 
 
Til toppen