Ole Bjørner Loe Welde (til høyre). Her sammen med Lars Smisethjell (til venstre), som er tidligere redaktør i Åndalsnes Avis.
Ole Bjørner Loe Welde (til høyre). Her sammen med Lars Smisethjell (til venstre), som er tidligere redaktør i Åndalsnes Avis. (Foto: Evy Kavli, Åndalsnes Avis)

Romsdals Budstikke permitterer åtte ansatte

Markedsavdelingen i Romsdals budstikke permitteres. Det samme gjør markedsavdelingene i datteravisene Driva og Åndalsnes avis.

– Vi ser dessverre ingen annen utveg enn å permittere ansatte. Åtte ansatte blir berørt, de fleste av dem med en gradert permittering. Permitteringene utgjør til sammen fire årsverk. Vi har gjennom denne prosessen hatt gode dialoger med fagforeningen Parat Media. De ansatte har møtt denne utfordringen på en konstruktiv måte, sier administrerende direktør Ole Bjørner Loe Welde i Romsdals Budstikke til egen avis.

Avisa er en del av Polaris Media, som tidligere har varslet at det er aktuelt med permittering av ansatte, ettersom koronakrisen gjør at de sliter med økonomien. 

Også i datteravisene Driva og Åndalsnes Avis permitteres markedsansatte. 

Redaktøren har en oppfordring til både lesere og til det offentlige.

– Det lokale næringslivet er hardt rammet, og det er viktig at det offentlige treffer med de virkemidlene de iverksetter. Samtidig kan publikum bidra ved å aktivt støtte lokal handel. Dette gjelder også lokale mediehus. De siste ukenes hendelser har vist tydelig betydningen av å ha et sterkt, lokalt mediehus, sier Loe Welde til egen avis. 

  • Les hele saken hos Romsdals Budstikke
Til toppen