Øyvind Mund snart på skjermen med ny serie.
Øyvind Mund snart på skjermen med ny serie. (Foto: TV 2)

«Samme tid neste år»: Øyvind Mund snart på skjermen med ny serie hvor han skal hjelpe folk til å nå målene sine

Fra «Gylne tider» til hverdagsmennesker med store mål.

  • Endret

Øyvind Mund går fra «Gylne tider» til en ny serie der han hjelper folk med å nå målene sine. 

De siste årene har vi sett Øyvind Mund reise rundt med kameramann Steinar Marthinsen og lydmann Ingar Thorsen for å møte helter fra 1980- og 1990-tallet. Mimreprogrammet har gitt oss møter med profiler som Sharon Stone, Meg Ryan, Matt LeBlanc, David Hasselhoff, Ronan Keating og Melanie «Scary Spice» Brown.

Men nå er det ikke mimring og stjernemøter som står for tur for Mund. Med serien «Samme tid neste år» får vi følge hverdagsmennesker som ønsker å nå et mål i løpet av ett år.

Foto: TV 2

I en pressemelding fra TV 2 fremgår det at noen mål er store og livsavgjørende – mens andre mål kan være mindre, men kanskje like så utfordrende for den det gjelder.

– Vi følger blant andre Tor Harald (50) som fikk slag som 35-åring. Livet har vært tøft siden. Men nå, 15 år etter han ble syk, er han fast bestemt på at han skal lære seg å gå igjen på ett år. Vi følger tre par som ønsker seg barn – og Kathleen: En engasjert mamma som står på dag og natt for at hennes handikappede sønn Oscar og kameratene hans skal få oppleve russetiden – og få russebuss, sier Mund.

Som legger til at det for ham har vært en sterk og spennende reise å lage disse programmene.

Serien får premiere 28. februar – og teller ti episoder.

 

Til toppen