Styreleder i VG Partnerstudio Christian Haneborg (til venstre) er fornøyd med at Jonas Ibsen Brynildsrud nå får totalansvar for Schibsteds content-miljøer.
Styreleder i VG Partnerstudio Christian Haneborg (til venstre) er fornøyd med at Jonas Ibsen Brynildsrud nå får totalansvar for Schibsteds content-miljøer. (Foto: Schibsted)

FOLK

Schibsted samler content-miljøene under samme leder: Jonas Ibsen Brynildsrud (33) får jobben

– Jeg gleder meg stort til å få ansvar for det jeg mener er Schibsteds mest spennende fagmiljø for tiden, sier Jonas Ibsen Bryildsrud (33), som i dag er leder for VG Partnerstudio.

Jonas Ibsen Brynildsrud får totalansvar for Schibsteds content-miljøer, som består av VG Partnerstudio, Brand Studio, Manus og Create under en og samme leder, Jonas Ibsen Brynildsrud (33).

Han får ansvar for nærmere 70 ansatte - og en omsetning på rundt 200 millioner. Brynildsrud er i dag leder for VG Partnerstudio, og styreleder i Manus. 

– Jeg gleder meg stort til å få ansvar for det jeg mener er Schibsteds mest spennende fagmiljø for tiden, på nærmere 70 ansatte, som jobber med innhold, rådgivning, kreativitet og teknologi. Vi skal fortsatt være den ledende aktøren i dette markedet. Kombinasjonen mellom våre dyktige ansatte og Schibsted distribusjonskraft, vet vi er et unikt tilbud i markedet, sier Jonas Ibsen Brynildsrud i meldingen. 

Styreleder i VG Partnerstudio, Christian Haneborg, er glad for at Bryildsrud tar på seg jobben. 

– Konkurransen øker på content, noe som er naturlig i tråd med den veksten fagområdet har hatt. Vi er i konstant utvikling, derfor har vi nå besluttet å samle alle Schibsteds content-miljøer under én og samme leder. På den måten kan vi jobbe mer helhetlig og koordinert, og effekten av det igjen blir et enda bedre tilbud til kundene, sier Christian Haneborg, styreleder i VG Partnerstudio i meldingen og legger til: 

– Jonas er en god og strategisk leder, med dokumentert veldig gode resultater de siste årene. Han har gjort en imponerende innsats med å etablere og bygge det som har blitt Norges ledende content-miljø, og nylig ble VG Partnerstudio anerkjent med tittelen «Årets content marketing-byrå» under Byrådagen.

 

Se intervju med Ida Barth Thomassen og Jonas Ibsens Brynildsrud her: 

 

 

Til toppen