Disse ti bloggerne er nominert til prisen «Årets blogger» av ukebladet Se og hør.
Disse ti bloggerne er nominert til prisen «Årets blogger» av ukebladet Se og hør. (Fotomontasje: Aller Media)

Se og Hør skal kåre «Årets blogger» i 2016: Bare én av disse 10 kan smykke seg med tittelen

I fjor vant Harstad-jenta Sophie Elise Isachsen, men i år kan det like gjerne bli Hank von Hell eller Mia Gundersen.

6. november arrangeres Se og hørs kjendisgalla for fjerde gang, og for andre gang skal Seoghør.nos lesere stemme frem vinneren av prisen «Arets blogger».
I fjor var det Sophie Elise Isachsen som stakk av med det gjeve troféet, og Harstad-jenta er også i år en av de ti nominerte i år.
 
Ukebladet Se og hør har gått gjennom sine favoritter og har nominert disse 10. Slik beskriver juryen de nominerte:
 
Mia Gundersen
Mia er ganske ny i bloggsfæren, men har markert seg som en blogger som tør og vil slippe leseren helt inn. Hun har vært hjerteskjærende ærlig om en vanskelig fase i livet, og byr rått på seg selv, noe som har gitt henne mange trofaste lesere.
 
Hans-Erik Dyvik Husby
Under navnet Hank von Hell blogger den tidligere Turboneger-vokalisten om alt fra egne psykiske problemer til betente politiske saker. Han er direkte, ærlig og usensurert, og har truffet en nerve i måten han skriver på.
 
Kristin Gjelsvik
Har brukt 2016 til å ta et knallhardt oppgjør med skjønnhetstyranniet, og er en tydelig, sterk stemme og en motvekt i en bransje med mye utseendepress. Bloggen er fargerik, morsom og engasjerende, og Kristin er opptatt av påvirkningen hun har på leserne sine, noe hun fortjener massiv honnør for!
 
Janka Polliani
Janka har i en årrekke vært en av Norges mest profilerte motebloggere, og har fått oppmerksomhet for sin fargerike, tilbakelente, litt rocka stil langt utenfor landets grenser. I 2016 har hun også tatt et kraftig oppgjør med kroppspresset i bransjen, blant annet gjennom programlederrollen i Top Model på Kanal FEM.
 
Espen Hilton
Espen har vært i bloggsfæren i mange år, og bloggen hans er fylt med personlige historier, herremote, humor, helsetips, trening og livsstil. Espen er også en av bloggerne som har vært flinkest til å bruke Snapchat og har gjennom humoristiske glimt fra hverdagen bygget seg en stor fanskare også der. Høsten 2016 gir han også ut sin første bok.
 
Trine Sandberg
Trine har en helt unik posisjon i norsk bloggsfære, og holder seg på bloggtoppen i år etter år gjennom målrettet jobbing og en unik evne til å være relevant i en bransje med stadig flere bloggerene innen mat. ALLE henter inspirasjon fra Trine, enten fra bloggen, via YouTube eller gjennom kokebøkene hennes.
 
Sophie Elise Isachsen
Sophie Elise har i 2016 virkelig befestet sin posisjon som en samfunnsaktør å regne med. Hun har vært trofast mot følgerne som har vært med henne siden starten, men fortsetter i større og større grad og utfordre stereotypen, setter dagsorden i samfunnsdebatten og bruker stemmen til å fronte saker hun brenner for.
 
Caroline Berg Eriksen
Det er krevende å skulle holde seg på bloggtoppen i år etter år, og det er umulig å ikke ha respekt for jobben Caroline Berg Eriksen legger i bloggen sin. I tillegg har hun vist en eksepsjonelt god forretningssans, samt er et forbilde når det kommer til tydelig merking. Caroline fortsetter å fascinere og inspirere, og det skal hun berømmes for!
 
Peter Kihlman
Lesere elsker å følge Peter Kihlmans varme, humoristiske betraktninger rundt papparollen. Bloggen preges av koselige hverdagsbilder, gode tekster, hjertevarme og humor - og leserne får virkelig bli med helt inn i livet som småbarnsfamilie. Peter er flink til å sette ord på situasjoner som er lett gjenkjennelige for mange, og har derfor en stor, trofast leserskare.
 
Erica Mohn Kvam
Erica innehar en av Norges lengstlevende blogger, og har i en årrekke hatt tusenvis av trofaste lesere, til tross for at hun bare er 20 år. Bloggen er først og fremst mote og livsstil, men inneholder også selvironiske, humoristiske betraktninger rundt kropp, utseende, kosthold og trening, som særlig kommer til syne i vloggene hun lager. En av Norges morsomste bloggstemmer.
 
Til toppen