Signy Svendsen ny kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter.
Signy Svendsen ny kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter. (Bo Mathisen)

FOLK

Signy Svendsen slutter i Unio: Blir ny kommunikasjons­leder i Akan kompetanse­senter


Signy Svendsen slutter i stillingen som kommunikasjonssjef i hovedorganisasjonen Unio og blir ny kommunikasjonsleder i Akan kompetansesenter fra 1.november.

Det melder organisasjonen i en melding.

Akan kompetansesenter styrker dermed eksisterende kommunikasjonsavdeling med nyopprettet stilling som kommunikasjonsleder.

- Den jobben Akan kompetansesenter gjør og den kunnskapen de besitter er utrolig viktig for alle partene i arbeidslivet. Det er derfor veldig spennende å få anledning til å bli en del av dette arbeidet, og bidra til at kunnskapen når ut til flest mulig, sier Signy Svendsen i meldinga.

Svendsen blir en del av en organisasjon med 16 ansatte med en visjon om å sette hele arbeidslivet i stand til å forebygge og håndtere rus- og avhengighetsproblematikk.

- Jeg er svært glad for å få Signy med på laget. Hennes brede erfaring innen PR og kommunikasjon, kunnskap og nettverk styrker vår mulighet til å være synlige overfor våre målgrupper og mulighet til å bidra aktivt i samfunnsdebatten, sier Elisabeth Ege, direktør i Akan kompetansesenter i meldinga.

Til toppen