Ny journalist i Rana No.
Ny journalist i Rana No. (Foto: Roger Marthinsen / Rana No)

FOLK

Silje-Tamara Rojas Røsvassbukt (29) går fra TV 2 til Rana No

– TV2 er opptatt av å jobbe fra den berørtes perspektiv, nedenfra og opp, og det er en holdning jeg kommer til å ta med meg videre til min nye jobb i Rana No, sier Røsvassbukt til egen avis.

Silje-Tamara Rojas Røsvassbukt (29) har forlatt jobben som nyhetsreporter i TV 2 i Bergen og begynte i dag som journalist i lokalavisa Rana No, skriver de selv

Til Rana No sier hun at hun gleder seg til å ta fatt på jobben, og at tanken om å jobbe nedenfra og opp er noe hun kommer til å ta med seg inn i lokalavisa. 

– Jeg har vært i en stor og mektig redaksjon, hvor jeg har fått reist mye og hatt stor innvirkning. TV2 er opptatt av å jobbe fra den berørtes perspektiv, nedenfra og opp, og det er en holdning jeg kommer til å ta med meg videre til min nye jobb i Rana No, sier hun. 

Redaktør Roger Marthinsen er glad for å få henne med på laget, og sier til egen avis at det å få inn hennes kompetanse er forenelig med hvordan han ønsker at avisa skal utvikle seg videre. 

– Å få inn en medarbeider med flermedial erfaring fra et riksdekkende medium, det vil tilføre oss nye idéer, ny kompetanse og nye perspektiv, som kommer til å bidra til videreutviklingen av Rana No, sier Marthinsen.

Til toppen