FOLK

Sissel Sundby (56) er ansatt som ny leder for organisasjons­utvikling og kultur i TV 2

56-åringen forlater dermed Schibsted.

Det opplyser TV 2 i en melding.

Sissel Sundby (56) er ansatt som ny leder for organisasjonsutvikling og kultur i TV 2.

Organisasjons- og kommunikasjonsavdelingen i TV 2 ble omorganisert før sommeren. HR-området ble da delt i to, mellom HR og lederstøtte, som ledes av Silje Glette, og organisasjonsutvikling som skal ledes av Sissel Sundby.

– Jeg gleder meg enormt til å begynne i TV 2. En organisasjon jeg opplever som åpen, imøtekommende og kreativ, fylt av god energi og gode mennesker. Mediebransjen er i endring og møter utfordringer også fremover. Jeg håper og tror at min kompetanse og erfaring kan bidra til å utvikle organisasjonen videre.

Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand sier i meldinga at hennes avdelings hovedoppgave blir å utvikle og støtte lederne i deres lederskap.

- Vi skal jobbe langsiktig med utvikling av hele TV 2-organisasjonen og vi skal sikre at vi er en arbeidsplass som tiltrekker oss de beste folkene og ivaretar TV 2s rolle som en viktig samfunnsaktør. Derfor er jeg veldig glad for at Sissel, med hennes faglige tyngde og erfaring, velger å begynne hos oss, sier  i meldinga.

Sundby er utdannet Cand.mag. i film og tv-, litteratur og teatervitenskap fra Universitetet i Oslo, i tillegg har hun en mastergrad i endringsledelse fra BI og Fudan-universitetet i Shanghai.

Hun har lang fartstid fra mediebransjen og kommer til TV 2 fra Schibsted, hvor hun har jobbet i nesten fem år, de siste årene har hun ledet Learning & Development globalt.

Før hun begynte i Schibsted var hun i ti år konsulent med media og kultur som bransjespesialitet. Hennes første fast arbeidserfaring er fra NRK, hvor hun jobbet i til sammen ti år innenfor programområdet. Hun er også utdannet coach og teamcoach

Sissel Sundby begynner i TV 2 15. januar 2019 og vil inngå i Willands ledergruppe.

Til toppen