Hans Geelmuyden
Hans Geelmuyden (Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX)

Hans Geelmuyden går av som toppsjef i GK

– Debatten om mangfold og integrering i Norge i juni i år har fremskyndet beslutningen om å slippe til yngre krefter, sier han.

Hans Geelmuyden (63) går av som toppsjef for kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese (GK), bekrefter han overfor Dagens Næringsliv.

Han vil fortsette som eier og styreleder i GK Gruppen, og være seniorrådgiver i GK.

Han startet GK sammen med Jo Kiese i 1989, og har vært gruppesjef helt frem til nå.

Karne Lykkebo (38) overtar som managing partner i Geelmuyden Kiese Gruppen, opplyser selskapet i en pressemelding

Hun har jobbet i GK i Danmark de siste ni årene, og har vært partner de siste fire årene. 

– Karne har ledet en vellykket turn-around ved det danske kontoret de to siste årene. Hun har også gått i bresjen for å utvikle Geelmuyden Kiese til å bli et skandinavisk samfunnsbyrå. Derfor var det naturlig å be henne ta stafettpinnen videre, sier Geelmuyden. 

– Debatten om mangfold og integrering i Norge i juni i år har fremskyndet beslutningen om å slippe til yngre krefter. Står du stille, blir du skutt, sier Hans Geelmuyden.

Lykkebo gleder seg over sin nye jobb.

– Hos Geelmuyden Kiese er vi mere enn 100 hjerner, som hver dag skaper kommunikasjon som endrer holdninger, flytter markedsandeler og skaper endringer i samfunnene våre. Det er et stort privilegium å få lov til å stå i spissen for så mange gode folk på tvers av grenser, sier hun.

– Jeg gleder meg til å videreutvikle Geelmuyden Kiese – for slik verden utvikler seg, har behovet for kommunikasjon som styrker åpenhet, bærekraft og samspillet mellom virksomheter, borgere og samfunn, aldri vært større enn nå, sier Lykkebo.

Fra venstre: Karne Lykkebo, Hans Geelmuyden og Marit Høvik Hartmann
Fra venstre: Karne Lykkebo, Hans Geelmuyden og Marit Høvik Hartmann Foto: Geelmuyden Kiese
Til toppen