NHST henter Camilla Schultz fra fotballklubben Brann.
NHST henter Camilla Schultz fra fotballklubben Brann.

FOLK

SK Brann-topp til NHST Sjømat

Markedssjef Camilla Shütz i Brann blir leder for kommersiell forretningsutvikling for NHST sine sjømataviser.

NHST Sjømat (Fiskeribladet, IntraFish, Tekfisk) melder fredag at de henter signert nylig avgått leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i SK Brann, Camilla Schütz (41), som ny leder for kommersiell forretningsutvikling. 

– Ansettelsen er et ledd i vår strategiske satsing for å vokse videre både i og utenfor norsk sjømatnæring. Vi er utrolig glade for å få med oss Camilla på laget, sier Øystein Hage, påtroppende ansvarlig redaktør og administrerende direktør i NHST Sjømat i meldingen.

Shütz er selv fornøyd med sin nye jobb.

– Jeg ser skikkelig frem til å være med på den reisen vi skal gjennom de neste årene. Jeg håper og tror min erfaring kombinert med den solide kompetansen som er i både i NHST Sjømat og i konsernet skal ta oss videre i både brukeropplevelsen for våre abonnenter og produktinnholdet for våre annonsører, sier hun i meldingen.

NHST Global Publications er en del av NHST Media Group, og består av norske og internasjonale nisjepublikasjoner innen energi, shipping og sjømat. Trond Sundnes er administrerende direktør for NHST Global Publications.

Til toppen