Fra venstre: Katarina Flatland fra Idol, Fredrik Skavlan, Helene Olafsen og Stian Blipp fra Senkveld.
Fra venstre: Katarina Flatland fra Idol, Fredrik Skavlan, Helene Olafsen og Stian Blipp fra Senkveld. (Foto: Eivind Senneset, TV 2)

Skavlan på TV 2 skal slippe seg mer løs og unngå å «bare være i studio»: Slik blir høsten på TV 2

Katarina Flatland, Fredrik Skavlan, Helene Olafsen og Stian Blipp skal vinne gullrekka for TV 2

Torsdag inviterte TV 2 til høstlansering i Bergen. En av høstens store nyheter på skjermen blir at Fredrik Skavlan nå har inntatt kanalen

– På TV 2 får «Skavlan» en utfordrerposisjon vi har lengtet etter. Den gjør oss kanskje mindre, men først og fremst bedre. Som Nordens største talkshow må vi risikere noe for å utvikle oss, sier Fredrik Skavlan. Han legger til: – Vi vil teste ut nye grep, som for eksempel at jeg også reiser til enkelte gjester utenfor studio-rommet. Det blir å forlate komfortsonen på ordentlig.

Helene Olafsen, som sammen med Stian Blipp skal skape nye «Senkveld», gleder seg også til å skape fredagsstemning med talkshow - og sier:

– Stian og jeg har brukt all vår våkne tid sammen etter sommerferien. Jeg vet hvordan jeg skal få ham til å le, jeg vet hva som irriterer han, og ikke minst: Jeg vet at jeg har verdens beste makker i «Senkveld med Helene og Stian».

 

- Tv2 satser skikkelig 

Tv 2-sjef Olav Sandnes er svært fornøyd med høstens lansering. 

- Jeg er født optimist, og mener at hvert år kommer til å bli tidenes TV2-høst. Men jeg tror at alle har sett i dag at vi i TV 2 satser skikkelig, sa Olav T. Sandnes til Medier24 under et live-intervju. 

Se hele intervjuet med TV2-sjef Olav T. Sandnes og Trygve Rønningen om TV2-høsten her: 

- Har investert mer i fredagskvelden enn noen gang

– Med «Idol», «Senkveld med Helene og Stian» og «Skavlan» har vi investert mer i fredagskvelden enn noen gang, sier programredaktør i TV 2, Jarle Nakken.

Seerne kan videre se frem til nye episoder av «Farmen», «Skal vi danse», «Jakten på kjærligheten», «Truls à la Hellstrøm», «Otto har fått nok» og «Åsted Norge».

Det kommer også nye konsepter, som «Blålys», hvor vi får følge politiets arbeid. «Alle i arbeid» handler om et inkluderende arbeidsliv, og den første true crime dokumentarserien i Norge – «Hvem drepte Birgitte?», melder seg også.

TV 2 har store forventninger til den kommende thrillerserien «Kielergata» med Thorbjørn Harr i hovedrollen, og til en ny satsing innen humordrama:

«Torsdagsfilmen» vil by på fem frittstående filmer der Erik Solbakken og Morten Ramm tolker de store filmsjangerne – på sin helt egen måte, heter det fra kanalhold.

Medier24 kommer tilbake med mer.

Til toppen