Kjente norske og svenske idrettsutøvere møtes i TV 2-programmet «Landskampen»,
Kjente norske og svenske idrettsutøvere møtes i TV 2-programmet «Landskampen», (Foto: TV 2)

Dette blir høsten programmer på TV 2

Torsdag ettermiddag avslørte TV 2 sine TV-planer for årets høst.

TV 2-sjef Olav T. Sandnes lover seerne at de har mye spennende i vente.

Blant godbitene som skal prege norske skjermer kommer det blant en ny sesong av serier som «Bloggerne», «Farmen» og «Landskampen».

- Denne spesielle høsten ønsker vi å gi publikum gode opplevelser og en pause fra hverdagen, men samtidig skal TV 2 bidra til påfyll til samtalene og åpne vinduet mot verden., sier Sandnes og legger til:

– Vår rolle som nyhetsformidler er kanskje viktigere enn noensinne.

Samtidig sier Sandnes at han gleder seg til å følge kanalens dekning av det amerikanske presidentvalget, der president Donald Trump skal prøve å bli gjenvalgt fremfor demokratenes motkandidat Joe Biden.

Administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2. Foto: Ole Alexander Saue

 

Norge møter Sverige i «Landskampen»

En av TV 2s store satsinger i høst er programmet «Landskampen» der norske og svenske tidligere idrettsutøvere møtes for å avgøre hvem som er best, en gang for alle.

- Vi er mange som er glade i både sport og underholdning, så når TV 2 kombinerer de to i «Landskampen» er det som regel stor interesse. Norge gikk jo seirende ut i første sesong, så svenskene er garantert sultne på revansj nå.

– I høst er det også mange som vil bli dratt ut av sofaen av Funkygine og hennes fantastiske og energiske familie i runde to av «Funkyfam». Sesong 1 var en av TV 2s største strømmesuksesser. Denne gang ser vi i tillegg andre sider av Funky-livet når familien settes på prøve da koronaepedemien rammet oss, sier han.

Jubileum for «Hver gang vi møtes»

Et annet høydepunkt i høstens TV 2-meny er «Hver gang vi møtes», som åpner låvedøra på Vestre Kjærnes gård for en jubileumssesong full av gjensynsglede og nye tolkninger. 

I ni år har til sammen over 60 av landets største artister skapt tv-historie og magiske musikalske øyeblikk når de har delt sine historier og tolket hverandres låter. 

I det tiende året vender 30 av artistene tilbake til gården for å feire jubileet med nye møter, nye låter og nye historier – i tidenes stjernelag på låven. 

 

Årets sesong av serien «Hver gang vi møtes» blir en jubileumssesong der mange av dem som har tidligere har vært med i serien vender tilbake til programmet. Foto: TV 2

 

Mer «Skal vi danse»

Lørdagskveldene eies av «Skal vi danse» som er en av TV 2s største familiefavoritter. For dem som bare ikke kan få nok sender vi i tillegg «Dansebobla» på TV 2 Sumo gjennom hele uka. 

En nykommer er «Isabel» hvor Isabel Raad vil vise helt nye sider av sitt liv og sin oppvekst. TV 2 ruller også ut en kjent og kjær familiefavoritt, nemlig «Farmen» - og i høst med ny programleder. 

- Jeg er selvfølgelig spent på å se Mads Hansen som programleder, og jeg er sikker på at det blir overraskelser, sier TV 2-sjefen.

Skal vi danse - på TV 2 høsten 2020. Foto: TV 2, Fredrik Arff
Til toppen