Kjente norske og svenske idrettsutøvere møtes i TV 2-programmet «Landskampen»,

Dette blir høsten programmer på TV 2

Torsdag ettermiddag avslørte TV 2 sine TV-planer for årets høst.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV 2-sjef Olav T. Sandnes lover seerne at de har mye spennende i vente.

Blant godbitene som skal prege norske skjermer kommer det blant en ny sesong av serier som «Bloggerne», «Farmen» og «Landskampen».

- Denne spesielle høsten ønsker vi å gi publikum gode opplevelser og en pause fra hverdagen, men samtidig skal TV 2 bidra til påfyll til samtalene og åpne vinduet mot verden., sier Sandnes og legger til:

– Vår rolle som nyhetsformidler er kanskje viktigere enn noensinne.

Samtidig sier Sandnes at han gleder seg til å følge kanalens dekning av det amerikanske presidentvalget, der president Donald Trump skal prøve å bli gjenvalgt fremfor demokratenes motkandidat Joe Biden.

 

Administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2.

Norge møter Sverige i «Landskampen»

En av TV 2s store satsinger i høst er programmet «Landskampen» der norske og svenske tidligere idrettsutøvere møtes for å avgøre hvem som er best, en gang for alle.

- Vi er mange som er glade i både sport og underholdning, så når TV 2 kombinerer de to i «Landskampen» er det som regel stor interesse. Norge gikk jo seirende ut i første sesong, så svenskene er garantert sultne på revansj nå.

– I høst er det også mange som vil bli dratt ut av sofaen av Funkygine og hennes fantastiske og energiske familie i runde to av «Funkyfam». Sesong 1 var en av TV 2s største strømmesuksesser. Denne gang ser vi i tillegg andre sider av Funky-livet når familien settes på prøve da koronaepedemien rammet oss, sier han.

Jubileum for «Hver gang vi møtes»

Et annet høydepunkt i høstens TV 2-meny er «Hver gang vi møtes», som åpner låvedøra på Vestre Kjærnes gård for en jubileumssesong full av gjensynsglede og nye tolkninger. 

Årets sesong av serien «Hver gang vi møtes» blir en jubileumssesong der mange av dem som har tidligere har vært med i serien vender tilbake til programmet.

I ni år har til sammen over 60 av landets største artister skapt tv-historie og magiske musikalske øyeblikk når de har delt sine historier og tolket hverandres låter. 

I det tiende året vender 30 av artistene tilbake til gården for å feire jubileet med nye møter, nye låter og nye historier – i tidenes stjernelag på låven. 

 

Skal vi danse - på TV 2 høsten 2020.

 

Mer «Skal vi danse»

Lørdagskveldene eies av «Skal vi danse» som er en av TV 2s største familiefavoritter. For dem som bare ikke kan få nok sender vi i tillegg «Dansebobla» på TV 2 Sumo gjennom hele uka. 

En nykommer er «Isabel» hvor Isabel Raad vil vise helt nye sider av sitt liv og sin oppvekst. TV 2 ruller også ut en kjent og kjær familiefavoritt, nemlig «Farmen» - og i høst med ny programleder. 

- Jeg er selvfølgelig spent på å se Mads Hansen som programleder, og jeg er sikker på at det blir overraskelser, sier TV 2-sjefen.

Powered by Labrador CMS